• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 31 Ekim 2013 Perşembe

    2. Rengarenk Çekilişim Başlasııııııınnnn ! ❤

    Sonunda yeni bi rengarenk çekilişle karşınızdayımm. Aslında bir süredir hazır hediyeler ama şunu mu eklesem bunu da alsam derken azcık uzadı sizlerle paylaşmam. En az ilk çekilişim kadar canlı, en az ilk çekilişim kadar dopdolu :) İşte şanslı izleyicimin kutusundan çıkacak olanlar ve çekilişin bilgileri..


    Kutunun içinde olanlar;

     Miners Beauty School Glitter Girl göz makyajı paleti
     Essentials 3ü 1arada yüz yıkama jeli
     Essentials yüz kremi
     Oriflame Floral Collection el kremi
     Discover Mexico sabun
     Watsons lavanta yüz maskesi
     Sert karton kapaklı not defteri
     Gala küçük boy pudra peçete
     Pembe cüzdan
     Ultra Compact makyaj temizleme mendilleri
     Aynalı pembe saç fırçası
     Pembe desenli törpü
     Çiçek desenli kağıt tutacağı
     Ponza taşı
     Oriflame hediye çantası
     Emily 206 dudak kalemi
     Oriflame dolgunlaştırıcı dudak kalemi
     Veryme vanilya kokulu dudak parlatıcı
     Telefon süsü
     Kalemler
     Benim kapladığım ayraç








    Çekilişe katılım şartları;

    Zorunlu tek şart;
    Blogumun izleyici olup mail adresinizi bu yazının altına yorum bırakmanız. ( Blogu izlemeye aldığınız adınızı da yorumda belirtmeyi unutmayın.) 

    Ekstra hak kazandıracak şartlar;
    * Blog sayfanızda üstteki fotoğrafla çekilişi duyurmak. (+3 hak)
    * Facebook'ta çekilişi duyurmak. (+2 hak)
    * Twitter hesabınızda çekilişi duyurmak. (+2 hak)
    * İnstagram hesabınızda ilk fotoğrafı @rengarenkyakamoz etiketiyle paylaşmak. (+2 hak)

    Çekilişe son katılım 22 Aralık 2013 gün bitimine kadar. Kazananı da 24 Aralık 2013 günü açıklayacağım. Kazanan, yılbaşı öncesi güzel bi paket sahibi olmuş olacak :)

    Kargo ücreti bana ait. Türkiye dışına gönderim yapamayacağım. 

    Söyleyeceklerim bu kadar :) Herkese bol şans diliyorumm :)

16 Ekim 2013 Çarşamba

Pembe kozmetiklerim ♡

Bir zamanlar gökkuşağı mim vardı, gökkuşağında pembe yok diyerekten pembe kozmetiklerimden koymamıştım, elime geçenleri koyup fotoğrafladım. Sürekli kullandıklarım okuduğum şehirde, bayram tatili bitip de gidince oradaki devamlı olarak kullandığım ürünleri ve kozmetiklerimin doğal yaşamını paylaşacağım :)


♡ Oriflame frezya kolonya
♡ Eyüp Sabri Tuncer gül suyu
♡ She deo
♡ Emotion deo
♡ Watsons kuru şampuan
♡ Oriflame Berry Cool kolonya
♡ Avon saç spreyi
♡ Optimals kızarıklık giderici maske
♡ Feet up ayak peelingi
♡ Oriflame çilekli kremalı el kremi
♡ Avon kremleri
♡ Essential canlandırıcı maske
♡ Oriflame parfümlü vücut kremi
♡ Barones Edt
♡ Simply Edt
♡ Avon kalem ruj

Bayram hala devam ederken, siz de benim gibi köyünüzdeyseniz, ev arada misafirlerin istilasına uğruyorsa, gürültüden zaman zaman kaçacak yer arıyorsanız yapacak şey çok demektir. Burda her işimi hallettim diyebilirim, zaman zaman köye gelmek lazım, biriken işleri halletmek lazım, köyün temiz havası, bulabildiğin kadar organiklik lazım.:)

Bayramın ikinci gününden bu kadar bildiriyorum, siz benim gibi olmayın, bol bol et yeyin, mutlu bayramlar ! :)


13 Ekim 2013 Pazar

Mini Gratis Alışverişim

2 gündür biraz işlerden biraz üşengeçlikten biraz da ürünlerin bitmesini bekleyeyim çok şey istemeyeyim düşüncesiyle gidemedim kozmetik mağazalarına. Makyaj malzemelerim de temizlik ürünlerim de odamın camlarından fırlayacaklar, ara ara blogda da görüldüğü üzre. Neyseki makyaj malzemesine dair tek bi kalıntı kalmamıştı mağazalarda. Yaptığım listeyi de yırttım attım, bütün ürünler bitene kadar almayacağım. Sadece yılbaşı indirimi olursa The Balm İnstain allık alacağım. Aslında kalmıştı da ama henüz yeni allık siparişi vermiştim, yılbaşına kadar azaltırım ben onu, içim rahat alırım :) 

Yüz temizleme jelleri ve temizleme sütleri bana pek dayanmıyor, hemen bitiveriyor. Bu yüzden nasıl olsa hemen biter diye bu ikisini aldım. Temizleme jeli harika kokuyor, beklemediğim kadar da güzel çıktı ilk yıkamada. Şuan kullandığım köpüğüm bitince buna başlayacağım. Temizleme sütünde Oriflame Optimals'dan güzelini görmedim ben ama dibini gördüğüm halde yenisini daha alamadım, Garnier de çok ucuza gelince denemek lazım dedim. Ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum ama ikisi birlikte 13 tl olması lazım.



Hastasıyım bu klipslerin. Bende bunların küçüklerinden bir dolu stokladım. Bulduğum her kağıda tutturuyorum. Bunlar da biraz devasa boyutlarda olanından. Desenlerine de bayıldım. İndirimle 1 buçuk tl ye geldi.


Gülcan almış bu minik defterlerden, beni de götürdü Kök Çarşısı'ndaki kırtasiyelere, 1 tl ye aldık bunları. Rengarenk :)


Böyle mütevazı bir alışveriş için iki saatimizi harcamış olmamız da ayrı bi tuhaf. Her stand başında kozmetikle alakasız sohbetlere girişmek, şunu mu alsam bunu mu, ay bu kaça düşüyo muhabbetleri..
Ya bu da bitmiş neyse iyi ki bitmiş ama olsaydı iyiydi.
Mor ruj bana gider mi, 5 liraya düşüyo sonuçta gitmeli bence.
Sıra beklemesi ayrı dert. Kuyruk girişteki standlara kadar uzandığı için beklerken ürün incelemeye devam ediyorsun ve kararsızlık kartını uzatıp şifreyi girene kadar devam ediyor.. Bu seferki kararlarım da almamaktan yana sonuçlandı.

Bi dahaki indirimler için mutlaka almalısın dediğiniz ürünler varsa söyleyin lütfen incelemek isterim, artık bilinçli tüketici olacağım öyle karar aldım :)) 

Güzel, verimli tatiller diliyorum hepimize !

12 Ekim 2013 Cumartesi

Mim ! Blogger Buluşması.

Yarım saat sonra dışarı çıkacağım, mutfaktaki bulaşık yığını makineye yerleştirilmeyi, temiz çamaşırlar dolaplara dizilmeyi beklerken ben öncelikle bu mimi cevaplamak istedim. Leopar Delisi'nin sahibesi sevgili Gizem tarafından mimlendim, bu tatlı mini mim için teşekkür ediyorum kendisine :)

 Blogunuzun adı ?


"rengarenkyakamoz" sayfamda da gördüğünüz üzre :)


 Hangi ilde yaşıyorsunuz ?


Ankara'da yaşıyorum okul vakitleri dışında.

 Blogger buluşmalarına katıldınız mı ?


Katılmadım. Görüşmek istediğimiz birçok blogger var, umarım en yakın zamanda gerçekleşir :)

 Bulunduğunuz ilde blogger buluşması olsa katılmak ister miydiniz ?


Çok istediğim bir şey, koşullar uygun olursa tabiki katılırım :)

 Sizce bir blogger buluşma etkinliği nasıl olmalı ?


Katılmak isteyen herkesin görüşü alındıktan sonra tanışma kaynaşma ortamı rahat olacak bi mekanda, belki küçük etkinlikler düzenleyerek ayarlanabilir. Katılımcı sayısı baştan belli olacağından görüştüğümüzde yapılmak üzere minik bi hediyeleşme etkinliği düzenlenebilir. :)

Ben de sizleri mimliyorum blogger dostlarım ;



Ben çıktım çookkkk mutlu kalın :* 



11 Ekim 2013 Cuma

Sürpriz kahve fincanlarım ♥

Canlı, dopdolu, güzel bi hafta hala da bitmemişken, işlerimi, yapmam gerekenleri, yapmak istediklerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Okul başladığından beri yani yaklaşık 1 aydır bloga pek vakit ayıramıyorum hem de en vakit ayırmak istediğim zamanlarda. İnstagram'da paylaşım bikaç saniyemi alıyor diye sadece onu güncel tutabiliyorum, günlüğüm eksik kalıyor gibi hissediyorum ama her gelişmeyi anlatacağım inşallah :)

Gelelim bu haftanın en güzel olaylarından biri olan hediyelerime kavuşmama :)

Benim bir blogger arkadaşım var, dünya tatlısı bi insan..Kendisiyle Melodram'ın düzenlediği hediyeleşme etkinliğinde eşleşip de tanışmıştık, iyi ki de tanışmışız :) Hiç görüşmemiş tanışmamışken, uzun bi süre konuşmayınca hemen bi nasılsın diye mail atar, öyle de hatırlı bi arkadaş..:) 

Geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabında paylaştığı kahve fincanlarını görünce sadece bi yorum bırakmıştım beğendiğime dair, hemen bana da alıp gönderebileceğini söyledi. Ben de ne zamandır çok sevdiği kutulu ıslak mendillerden bikaç tane göndereyim de rahat kullansın diye düşünüp bu düşüncemi bi türlü gerçekleştiremiyorken, şimdi tam zamanı diye düşündüm, en güzellerini beğendim onun için :) Hediyeleşme etkinliği gibi oldu, çok da iyi güzel oldu, mutlu olduğunu görünce nasıl sevindim :) 

Ama biraz da uğraştı benim yüzümden, kargoda bikaç sıkıntı oldu, o da ben üzüleceğim diye uğraştı sürekli bu hafta. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum canım blogger dostuma..

Bu güzel ruhlu dostum, Tosbağanın Dünyası... Bu aralar buralarda değil ama yeniden olması dileğiyle..


İşte bahsettiğim fincan seti.. Tosbağa yeşil-beyaz hayranı, bunu bildiğimden ıslak mendillerden birini kutusu yeşil beyaz olanlardan seçmiştim, tabiki bana da yeşil-beyaz fincan seti gönderdi :) Zaten resmini gördüğümde çok sevmiştim, bana gelince daha bi çok sevdim :) Anneme gösterdiğimde tabiki direkt çeyizine koy hem de çok anlamlı olur dedi, ben de koyayım dedim ama bu yıl kendi evimde kullanayım, sonra okul bittiğinde koyarım çeyize diyorum. Anneme bu düşüncemi söylesem kullanıp çeyize konur mu hiç der ama hem şimdiki evimde hem de evlendiğimde kullanayım istiyorum ne yapayım :)

Tosbağa, kalem defter hastası olduğumu bildiğinden bu güzellikleri de düşünüp koymuş pakete :)


Burdan da tekrar tekrar teşekkür ediyorum Tosbağa'ya hem hediyeleri için hem de güzel düşüncesi için. Çok çok mutlu etti beni.. Kahvelerimi içerken de hem İnstagram'dan hem blogdan bol bol paylaşacağım :)

Not defterimi ne için değerlendireyim karar veremedim, önerisi olan varsa söyleyin lütfen :)

Bu arada Tosbağacım sesin ne kadar tatlı senin :)) Aradığında şaşkınlıktan ve aceleden pek konuşamadım ama aklımda kalan bu oldu :) 

İşte böyle Tosbağacım ve blogger dostlarım.. Hepimizin böyle tatlı arkadaşları olsun birsürü birsürü inşallah :)

Güzel günler diliyorum hepimize ve Yalan Dünya'ya dalış yapıyorum :)

4 Ekim 2013 Cuma

Mutluluk temalı alışverişim ♥

Ay sonuna yaklaştığımız şu günlerde para tutmam, en azından hayatta kalabilecek kadar bi miktar cüzdanımda bırakmam lazım kredi yatana kadar. Ama öyle olmuyor işte, halılar yıkamadan geldi koca evde kimsede para yok ! Gece gece para çekmeye çıkıyoruz, böyle müşkül bir vaziyetteyiz. Peki neden ? Neden alışveriş yaparken her şey güllük gülistanlık da eve gelip paketleri bir bir açarken heyecanla karışık bir hüzün hissediyoruz ?..

Amannnn neyse bunları daha sonra yine düşünürüz bakın ne tatlı şeyler aldım :))

Tüm bu alışverişlerimin içinden bazı aldıklarımı fazla benimserim, işte bu beni anlatıyor derim. İşte bu beni anlatıyor !


Bu hafta Bim'e pek benlik bi şey gelmemiş. French press gelmiş, bunu çok sevdim, her gördüğümde alayım diyordum kısmet bugüneymiş. Kahve, bitki çayı ne bulursam bu tatlı şeyde hazırlayacağım bu kış.


Eski sezonların mağazalardan yüzde elliden fazla indirimlerle hunharca toplandığı döneme gelmişken kıyafetlere de bakmak lazım dedim ve bi iki bi şey buldum. Bu tatlı gömleğimsi tişörtü daha önce beğenmiştim, indirimde görünce attım poşete.


Altunbileklerden de zaruri ihtiyaçlarımı karşıladım. Bim'den ev alışverişi yaparken o arada aldığım diş macununa veda etmek lazım dedim şu ikisini 16 tl ye aldım.


Uyuyakalıp okula makyaj yaparak gittiğim günler için kurtarıcı kahvaltı setim.. 


Migros'un mutluluk festivalllerine bayılıyorum. Her zaman ilginç tatlı bi şeyler çıkıyo alacak, cidden mutlu oluyorum. Bu sefer de kalpli makarnalara bayıldım. Birazdan da şu paketlerden biri midemizde olacak. Zaten ne yapsam nereye gitsem İnstagram'da paylaşır oldum, yemeden mutlaka paylaşırım pişince nasıl bi kalp olacak merak ediyorum :)


Hepsi beni çok mutlu etti, bakıp seviyorum yine, hepsi benim bebeklerim :) 

bonheur