6 Aralık 2017 Çarşamba

Denebunu Ekim Kutusu ♡

Merhaba! ♡

Denebunu.com u hepiniz biliyorsunuzdur muhtemelen. Her ay belirli üyelere içinde birkaç ürün bulunan kutulardan gönderiyorlar. Ürünler elinize ulaştıktan sonra belirli bir süre ürünleri deneyimleyip siteye yorumlarınızı gönderiyorsunuz. Bu tarz iş yapan sitelerin en tatlılarından.. Hala üye değilseniz bir bakın bence :)

Ekim kutusu elime ulaştığında öncelikle kutusuna bayıldım! Hatta bir süre kutuyu açamadım 'ne tatlı kutu, bununla bi şey yaparımki ben' diye düşünmekten :) 


Kutunun içeriği;

 Pril Limon Kokulu Sıvı Bulaşık Deterjanı 80 ml
 Kotex® Ultra Kanatlı Gece
 Red Bull Energy Drink 250 ml

Bu ay benim payıma düşenler bunlardı. Hepsi zaten öncesinde denemiş olduğum ürünlerdi. Bulaşık deterjanında uzun zamandır Fairy kullanıyorum, memnun olduğum için değiştirmeyi de düşünmüyordum ama artık uzun süredir hiç almadığım Pril'i de alabilirim, ben belirgin bir fark göremedim. Kotex zaten uzun süredir memnun kalarak kullandığım bir ürün. RedBull eşimin araba kullanırken sürekli tükettiği bir içecek, uzun yola çok çıktığımız için. Ben bir iki yudum içtiğim için çok bir şey anlamıyorum ama eşim ciddi anlamda enerji verdiğini, uykuyu aldığını söylüyor.


Ekim kutusu bu kadar :) Sonraki aylarda kutudan neler çıkacak bakalım :)

Mutlu akşamlar! 💗

7 yorum:

  1. Harika ürünler, mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
  2. ben de denebunu sayesinde yeni ürünlerle tanışıyorum ama kasım kutusu çıkmadı galiba....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bana gelmeyecek diye düşünüyordum ama çıkmamış da olabilir, şu an aralık kutusunu tanıtıyorlardı

      Sil
  3. Uykuyu alması için kahve içmesi bence daha iyi olur kahveyi seven birisi olarak önermek isterim bu etkinliklerde sizinde yeriniz almanız güzel olmuş iyi çalışmalar dilerim

    YanıtlaSil
  4. Ama o kutu ne güzelmiş öylee😍

    YanıtlaSil