• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 3 Ağustos 2018 Cuma

    Bitmoji İle Kendini Anlat! ♡


    Merhabaaa!

    25 Şubat'ta arkadaşımın 'Bitmoji İle Kendini Anlat' yazısına 'en kısa zamanda ben de yazacağım' yazmışım büyük bir hevesle.. En kısa zamanın Ağustos olacağını bilemezdim :))

    Aslında böyle bi yazım vardı bayağı eskilerde. O zamanlar bitstrips gibi bi şeydi bu bitmojinin adı ve ben açıktım. E şimdi bi de kapalıykenki hallerimle yazayım istedim :)

    Öncelikle şu sıralar neler yaptığımdan bahsedeyim biraz. Tam olarak üstteki görseldeki gibiyim. Hatta çoğu zaman kolumla belim arasında bir de bebek oluyor :))) Tabiki daha rahat olmak, daha çok keyif yapmak isterdim ama çok da şikayetçi değilim bu durumdan. Çünkü çoğu zaman annemi çağırıyorum, beni ve işlerimi rahatlatıyor. Bu işleri her gün tek başına yapan annelere Allah yardım etsin gerçekten zor ama insanı daha güçlü yapıyor kesinlikle. Birkaç gün tek kaldığımda bile kendimi daha güçlü bi anneymişim gibi hissediyorum :)


    Yazılarımı okuyorsanız severek eğlenerek yaptığım çok fazla uğraşım olduğunu biliyorsunuzdur ♡ Bu sıralar hobilerime de gecikmeli vakit ayırsam da fırsat buldukça bi şeyler kesip boyuyorum. Özellikle Kuzey'in odasına :) 

    Yapılacaklar listem çok kabarık. Ayrıntılı listeli paylaşım yapayım hatta yapmak istediklerimle ilgili.

    Uzunun uzuunnn kahvaltı keyifleri ♡ ben. Ba yı lı yo rum!  Bir de çeşit çeşit kahvaltılıklar ve patates kızartması olacak... Mutlu mutlu sohbetler eşliğinde ♡ Şimdi bile kahvaltı sofrası hazırlayasım geldi :)


    Arkadaş toplantıları, 5 çayları ne kadar keyifli ne kadar eğlenceli değil mi! Benimkiler Kuzey'den sonra çoğu zaman Kuzey'li muhabbetlere dönse de hala keyifli ve huzurlu ♡


    İnstagramdan takipte olanlar kahve aşkımı bilir :) Her türlüsünü severim kahvenin ve her vakit içebilirim ♡ Hamileliğimde az içmeye çalışırken neler çekiyordum bilseniz :)) Şimdi de günde birden fazla içmemeye çalışıyorum. Bir de en yumuşak olanlarından :)


    Evlendikten sonra çok severek yaptığım işaret dili eğitmenliği hiç istemeyerek bırakmıştım. Çünkü bambaşka bir yere yaşamaya gidiyorduk. 1 yıl sonra Ankara'ya geri döndük ama bebeğimizin haberi, doğumu derken dönemedim. O kadar özledim ki... Bi süre daha her anımı bebeğimle geçirmek istiyorum fırsatım varken. Ama yakın zamanda tekrar dönmek istiyorum bakalım :) Kitaplarımı, kendi kendime yıllarca hazırladığım sözlüğümü, not defterlerimi bile o kadar özledim ki ♡


    Geceyi, ayı, yıldızları çok seviyorum. Onları izlerken ne yaparsam yapayım huzur doluyorum. Hatta çok küçüklükten beri tavanı cam olan bi odam olsun isterdim. Bu hayale inancım fazlaca azalsa da hala istiyorum :))


    Bu aralar özlem doluyum. Geçip giden her güne. Daha minik ellere, daha minik ayaklara. Avucuma sığan minik kafaya. Bozuk para kadar kulağa. Kuzey 7 aylık oldu. Ve ben bu 7 ayı doyasıya yaşadığımı düşünüyodum. Ama her dönüp baktığımda özlediğim, tekrar dönmek istediğim anlar oluyor. Hatta bazen gözlerimin yaşardığı .. Tamam çoğu zaman :') Allah o günleri görmeyi nasip ederse 2 yaşında, 10 yaşında falan da mı böyle olacak? Annelik böyle bi şey mi ?

    Bu yazılık bu kadar bitmoji yeter, belki daha sonra tekrar böyle bi yazı olur başka bitmojilerle :)

    Mutlu günler! ♡

    5 yorum:

    1. Ne kadar güzel olmuş bunlar böyle :) bana da yapmanı isteyeceğim ama kuzeyle uğraşmak daha mantıklı tabi :) öptüm seni 😘

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Uygulama kendi yapıyo zaten kız :) ♡ ben de öptüm :*

        Sil
    2. Çok eğlenceli 😃😃 oğlunla daha güzel vakitlere inşallah ❤

      YanıtlaSil
    3. Yaa sonunda geldi bitmojilerinn ♡ Çook eğlenceli olmuş!:)

      YanıtlaSil