• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 8 Ocak 2015 Perşembe

    İşte Beklenen Yarışma Başlıyor!...

    İşte Beklenen Yarışma Başlıyor!...

     Annel Hazel Takı dan almış olduğunuz 'sevgili bileklikleri' ile çekildiğiniz bir fotoğrafı yayınlayacağız, yayınlanan fotoğraflardan en fazla beğeni alan fotoğrafın sahibi çiftimize istediği bir 'sevgili bileklik' (kurabiyeli setler hariç) hediyemiz. 2. ye 20 TL indirim, 3. ye 10 TL indirim ve katılan her çiftimize web sayfamıza üye olduklarında kayıtsız şartsız 5 tl indirim. Bu yarışmaya katılan herkes kazanıyor!... 

    Bu zevkli yarışmaya katılan herkes ödül kazanıyor, hem eğlenmek hem de ödül kazanmak için yapmanız gereken tek şey, bilekliklerle çekilmiş bir fotoğrafınızı 'hazeltaki' facebook sayfamıza mesaj olarak atmak indirim... 
    Bu zevkli yarışmaya katılan herkes ödül kazanıyor, hem eğlenmek hem de ödül kazanmak için yapmanız gereken tek şey, bilekliklerle çekilmiş bir fotoğrafınızı 'hazeltaki' facebook sayfamıza mesaj olarak atmak ( bu fotoğraf örnektir) ve beğenileri seyretmek :)) 

    Haydi Bakalım, Yarışma Başlasın! Hem eğlenmek, hem kazanmak hem yarışmak için sizleri facebook /hazeltaki sayfamıza bekliyoruz.. Örnek resim sayfamızda mevcuttur. 

     Ödüller : Yarışma birincisine kurabiyeli setler hariç stoklarımızda bulunan istediği bir sevgili bileklik hediye, ayrıca birincinin kargo masrafı da bize ait, tek şart fotorafınızın 6 Ocak - 30 Ocak tarihleri arasında en fazla beğeniyi kazanması Ayrıca izin verirlerse bu çiftimizin fotoğrafını web sayfamızda da paylaşmak isteriz.

     Yarışma ikincisi : En fazla beğeniyi alan ikinci çiftimize istediği üründe 20 TL indirim, kargo ücreti yarışmacımıza ait olacaktır. Yarışma üçüncüsü : En fazla beğeniyi alan üçüncü çiftimize 10 TL indirim, yine kargo ücreti çiftimize ait olacak 

    Yarışmaya katılan herkes : Tüm katılımcılara 5 TL indirim, kargo ücreti yarışma katılımcılarına ait olacaktır. Ödüllerin geçerliliği : Kazanılan ödüller 5 Şubat 2015 tarihine kadar kullanılmalıdır. 

    Yarışma süresi : Yarışmamız şu an itibariyle başladı, heyecanla resimleri bekliyoruz, son resim gönderme tarihi 30 Ocak ancak bu gün gönderilen resimlerin beğeni kazanmak için sadece saatleri olacak, yarışmamız 30 Ocak Akşam saat 19:00'da sona erecek..

     Fotoğraflar : Örnek fotoğrafta çekilmiş gibi bir fotoğrafınızı ( sadece Annel Hazel Takı bileklikleri için geçerlidir ) sayfamıza mesaj olarak atıyorsunuz biz de aynı gün yayınlıyoruz ve sayfamızda kişilerin beğenisine sunuyoruz. Bundan sonrası jüri görevi görecek sevgili takipçilerimizin beğenilerine kalıyor :))))))))) 

    ÖDÜL KOŞULU : ÖDÜLE HAK KAZANAN KİŞİLERİN ÖDÜLLERİNİ ALABİLMELERİ İÇİN WEB SAYFAMIZA ÜYE OLMUŞ OLMALARI GEREKİYOR!!!! www.annelhazeltaki.com HAYDİ BAKALIMMMM, YARIŞMA BAŞLASIN!!!!!! 


    2 yorum: