• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 10 Mart 2016 Perşembe

    Gelin gibi nikah şekeri ♥

    Söz, nişan, nikah, kına, düğün telaşında olanlar, istediği hediyelik modelini bulup uygun fiyatlısını bulamayanlar, herkes yapıyor ama benim elim böyle şeylere yatkın değil diyenler, elim de yatkın yapardım ama zaman az yarın evleniyom diyenler :))) Son zamanlarda hediyelik yapalım yazısı çok yazıyorum. Hem kendimden hem arkadaşlarımdan kuzenlerimden ötürü. Bu yıl herkes nişanlanıyor evleniyor yav maşallah :) Bu hediyelikler yazdıklarımdan da enn basiti ama :) Zaten anlatmak için değil fikir vermek için yazıyorum. Kendiniz kısa sürede az maliyetle halledebilirsiniz bu hediyelik işlerini. 

    Artık her aşamada hediyelik dağıtılıyor, tabi gerek var mı bilmem ama ben kendim yaptığım için bi gereklilik gibi değil de hobi bana :) Bu yüzden sadece kendime değil yakınlarıma da nişanlanacaklara evleneceklere yapıp dağıtmaları için hediye ediyorum. 

    Ben Allah nasip ederse işin nikah kısmındayım, konsept yerini bulsun diye nikah şekeri yapmaya karar verdik. Ve Suluhan'ın yolunu tuttuk :) Ankara daysanız ben bu tür malzemeleri Suluhan'dan alıyorum.


    ❀ Kutuda 4lü satılan minik porselen kutular
    ❀ Hazır kesim simli tül
    ❀ Kurdele
    ❀ Şeker 
    Etiket çıktı

    Şekerlerin tadının değişmesi ihtimalini düşünerek yakın bi zamanda yapın zaten bir oturuşta sıkılmadan bitecek :) Kutuya 2 tane şeker koyup, kutuyu ortalayıp, kurdeleyle bağlıyoruz :) İşi özel kılan kısmı ise etiket seçiminiz. Daha önceki postlarda da söylediğim gibi ben etiketleri pinterest ten indirip düzenliyorum, isim tarih de ekleyip kalın kağıda ya da etiket kağıdına çıktı alıyorum. Henüz etiketleri halletmedim hemen yazıyı hazırladığım için ama blogumda diğer hediyeliklere yaptığım etiketler de, sizin çıktı alabileceğiniz örnekler de var :) Bunlar için hazırladığımda da instagramda paylaşırım :) 


    Siz sırf beyaz olsun istemiyorsanız mesela kurdelenin rengini değiştirebilirsiniz :)
    Her şey gönlünüzden geçtiği gibi, hayallerinizdeki gibi olsun inşallah. Ufak tefek eksiklere takılmayın, dert ettiğiniz şeyler için değer mi diye düşünün, bu güzel günlerinizin tadını çıkarın :) 

    7 yorum:

    1. Harika olmuş emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler, sevgiler♥
      Kızsal Şeyler

      YanıtlaSil
    2. ellerinize sağlık çok güzel olmuş :) suluhanda hangi dükkandan ne kadara aldınız acaba :)

      YanıtlaSil
    3. Çok beğendim ellerinize sağlık yaklaşık hafta sonra da benim nisanim olacak insallah bende misafirlerim icin hediyelik olarak boyle bisey dusunuyordum da suluhanda hangi dukkandan aldiniz ve ne kadar tuttu soylemeniz mumkun mu :) yaklasik 200 kisilik hazirlicam insallah:)

      YanıtlaSil
    4. Ellerine saglik canim. cok guzeller:)

      YanıtlaSil
    5. cok güzel görünüyorlar ellerine sağlık :) çiko için bir tane kalmıs mıdır? :)

      YanıtlaSil
    6. çok güzel olmuş eline sağlık bende beklerım :)

      YanıtlaSil