• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 29 Kasım 2016 Salı

    Bugün kar geliyor diyorlar ☃ :)



    Bugün kar geliyor diyolar, hadi inşallah :) Şimdi yazarken bi yandan kahvemi yudumluyorum bi yandan da gözüm sürekli pencerede :)) İki gündür yağmur aralıksız yağıyordu, tabi bende ayrı bi huzur var yağmurlar dinmeyince :) Şehir yıkanıyor, pencere camlarından damlalar süzülüyor, camlara vurdukça tıkır tıkır tatlı sesler çıkarıyor, miss gibi toprak kokusu etrafa yayılıyor, içimiz huzurla doluyor.. Bu sabahtan beri de rüzgar esiyor, arada şiddeti arttıkça uğultuları geliyor kulağıma, bi gülümsüyorum. Hava da açık, evin içi hiç olmadığı kadar bembeyaz ışıl ışıl oldu kesin yağacak birazdan :))


    Bu ev şuan bu kadar toplu değil, bu hali misafirlerim gelmeden 5 dk önceki hali, her zaman bu kadar toplu olamıyor :) İnstagramda bir takipçim mesaj atmış, "Bazı fotoğraflarınızda evinize dikkat ediyorum, her zaman tertemiz her zaman derli toplu çok özeniyorum hem de hobilerinizle de evinizle de uğraşırken böyle çok güzel idare ediyorsunuz" demiş. Bir şeyleri fotoğraflarken tabiki evin temiz ve derli toplu yerlerine koyup da fotoğraflıyorum sürekli böyle kalabilir mi :) Hadi ben o kadar derli toplu biri oldum diyelim eşim dağıtır :)) Ama yine de genel olarak toplu, temiz biriyim, evim, odam öyle uzun süre dağınık kalmaz, rahat edemem. Ama her zaman herkesin evinde bi yerler dağınık, toplanmayı bekliyordur illaki :) Mesela şuan benim koltukta kitaplar, ipler, koltuğun önüne koyduğum zigonda şuan yazdığım bilgisayar, kahve bardağı, arada whatsapp mesajlarımı ve instagram hesabımı takip ettiğim telefonum, blog yazılarımın listesi olan defterim, birazdan bugün yaptıklarımı tikleyeceğim planlayıcım, orta sehpada eşimle henüz dün akşam yapmaya başladığımız yeni hobimiz 'minyatür kitapcafe' malzemeleri ( bu girişimimizi de ayrı bir postta yazacağım), bi dolu boyalar var, gözünüzde canlandırın :) ama bu dağınıklık çok huzurlu, bi de arada yaparım diye ellemedim. Ama eşim geleceği zaman evi toplu görsün, içi açılsın diye topluyorum, birazdan malzemeleri de sandığına koyarım :) 

    Annemle ördüğümüz battaniye ve kırlentler mavi odada berjerlerin üstünde duruyordu, o odanın havasına daha çok yakıştırmıştım başta. Bu arada annemle ördüğümüz diye gururla söylüyorum ama benim bu devasa örgü projesine olan katkımı sizin hayal gücünüze bırakıyorum =)) Neyse bu tatlılıkları şimdi kışın gelmesinin etkisi de olacak ki salona almak istedim. Mavi odayı yakmıyoruz doğalgaz faturası geldiğinde daha sakin karşılayalım diye (gözleri yukarı bakan emoji :) ), bu yüzden kapısını da kapatıyorum artık, kış boyu da o odada çok takılamayacağız :/ :) Sürekli görmek, kullanmak için de salona aldım, sanki burda daha da tatlı oldu, salonun havasını ısıttı :) 

    "Ben bu yazıyı yazana kadar ilk kar tanesi pencereme düştü" diyerek yazımı bitirmek isterdim ama hala gökyüzünde bulutların içinde benim beklemediğim bi anı bekliyorlar :) Olsun, her havanın tadı ayrı güzel, yeter ki tadını çıkarmak isteyelim, keyif almayı bilelim.. :) Ben mutfağa gidip bi ıhlamur koyayım ocağa, havalar soğuk, hasta olmadan önlemimizi alalım :)


    Sağlık, mutluluk, huzur sizinle olsun 

    5 yorum:

    1. yazını okurken hem aktı gitti hem de çok güldüm eğlendim :)))bence de bence de gelecek bugün:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. canımm ne güzel teşekkür ederim :) gece uyuyana kadar bekleriz artık :)

        Sil
    2. Gece yağmurun sesini dinleyerek okudum da, nasıl huzurla doldum anlatamam:) Sen hep böyle yaz,biz hep okuyup huzurlanalım 😙 Bu arada yarın sabah karla uyanacağız! İnanıyorum~~

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 😘😘😘 hala yok burda ama hava kapkaranlık zaten hala gece sayılır😄 deli gibi rüzgar esiyo ama görsen şaşırırsın

        Sil
      2. Nasıl rüzgar estiğini tahmin edebiliyorum😁

        Sil