• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 9 Aralık 2016 Cuma

    Planner Düzenim ♥

    Güzel hafta sonuna güzel bir yazıyla başlayalım :) Planlamayı, listeleri, notlar almayı, düzeni, pratikliği çok severim. Daha önce el yapımı plannerlar, tatlı takvimler, liste dosyaları yapmıştım, yapmaya da devam ediyorum kendimce. Bu tarz bi yazı olan "Kendi Planlayıcını Kendin Yap" yazımı da inceleyebilirsiniz :) Detaylı, bol fotoğraflı bir yazı yazmışım, şimdi görünce liste yapasım geldi :))

    Uzun zamandır Mymiyaplanner'ın planlayıcılarını görüyorum, çok beğeniyorum. O kadar çok kitleye ulaştı ki mutlaka görmüşsünüzdür. Geçen hafta da görseldeki bu tatlı hayat planlayıcısının sahibi oldum. Açtım, sevdim okşadımm :) Sonra başladım süslemeye, düzenlemeye :) Yazıp çizmeden önce kendime uydurdum plannerı. Ve daha iyi faydalanabilmem için bazı şeyler ekledim. Bu hazırlıkları yapmam çok da uzun sürmedi çünkü çok güzel düşünülmüş, pratik ve bol fikirli bir planner kendisi :) Şuan hali hazırda bi planlayıcım da olduğu için ve yeni yılla birlikte yeni başlangıçlar yapmak için bu planlayıcıya ocak ayında başlamayı düşünüyorum. Tabii sabredebilirsem :) Şimdiden yeni yılın ilk günlerini doldurmaya başlayacağım :))


    Öncelikle kapağını biraz daha renklendirdim ve ismimi ekledim :) İlerleyen zamanlarda bi şeyler daha ekleyebilirim :) Kitin içinden çıkan etiketlerin mektuplu, kalemli, çiçekli olanlarından yapıştırdım, plannerın da kapağından anlaşıldığı üzre, belki de hayatımda en benimsediğim iki kelime olan "happy day" yazan etiketi de tam kapağı tutup açacağım yere yapıştırdım :) Ve yine blog adım gibi rengarenk bir gökkuşağı ekledim kapağa. Bu gökkuşağını da pinterestten çizim halini bulup boyayıp çıktı almıştım. Görselleri daha net görmek için üstüne tıklayabilirsiniz :) 


    Planlayıcının içeriği genel olarak bu şekilde. Doğum günleri, bütçe planlaması, notlar ve yapılacakların olduğu sayfalar mevcut. Her ay için de hedeflerin, okuma, alışveriş hatta mutluluk listelerinin olduğu tatlı bölümler var. Ve tabii ay ve gün planlayıcılar.. Her gün için de su takibini yapabiliyoruz. Benim için en önemlisi tarihsiz olması. Çok plan yapan biri olmama rağmen sürekli sadık kalamadığım dönemler oluyor. 


    Planlayıcımı kişiselleştirme uğraşlarım :) 


    İlk sayfaya mottolu kartların olduğu 4lü şeffaf dosyayı yerleştirdim. Daha sonra planlayıcıya göre delip kendi eklediğim mini dosyam var. Bunun içinde bi dolu şey var. Mini defter, kağıtlar, kartlar ve daha birçok şey.. Bu tatlı pembe dosyanın içeriğini ayrıca bi yazıda paylaşacağım :)
    Dosyadan sonra çeşit çeşit postitleri yapıştırdığım kocaman bir kart var, bu en çok hoşuma gidenlerden :) Bunun için de ayrı bir paylaşım yapacağım :) Daha sonra kitten çıkan ayraç ve hafta planlayıcı kartlar yer alıyor. Sonrasında da üstte bahsettiğim kağıt görselleri olan planlayıcı sayfalar. 


    İşte benim tatlı planlayıcım şimdilik bu şekilde :) Değiştirdikçe, yeniledikçe, planlar yaptıkça da tekrar tekrar paylaşırım diye düşünüyorum :) Kağıtlarla kalemlerle uğraşmak, listeler planlar yapmak o kadar eğlenceli işler ki ayrı bir hobi ayrı bir huy :) Ve bu huy ne kadar büyürseniz büyüyün, hayatınız ne kadar farklılaşırsa farklılaşsın değişmiyor :) 

    Sizce planlayıcı düzenim nasıl olmuş? Sizin de tatlı fikirlerinizi bekliyorum :)


    Rengarenk, verimli, düzenli, mutlu günler! 

    8 yorum:

    1. Ne kadar eğlenceli olmuuuşş♡♡

      YanıtlaSil
    2. Miyaplanner'dan benim de en sevdiğim 'Oh happy day' :) Güle güle güzel günlerde kullan .
      İnşallah yeni yılda çok güzel, minnoş, mini mini şeylerin takibi için kullanırsın. Amin ;)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O zaman hep mutlu olsun günler ♥ İnşallahh amin :)

        Sil
    3. ne kadar şirin olmuşş güzel günlerde kullan canım

      YanıtlaSil
    4. Ben de kırtasiyeseverim kesinlikle çok eğlenceli olmuş :) ben şu pembe dosyayı çok merak ettim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yaşasın kırtasiyelikler :)) en kısa zamanda yazıyorumm :)

        Sil