• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 19 Şubat 2018 Pazartesi

    Merhaba Yeni Hayatım! ♡

    Merhaba güzelim hafta başından :)

    Tam da şu koltukta, annemden aşırdığım bir sürü yıllık şu fincandaki kahveyi yudumlayarak yazıyorum.. Ve o kadar özlemişim ki...


    2 aya yakındır yazı giremiyorum bloga. Bunun nedeni minik elleri minik gözleriyle hayatımı aklımı kalbimi kocaman dolduran tek lokmalık miniğim, oğlum... Şu cümleyi yazarken bile gözlerim dolu dolu... Şimdi bunları ona söylesem bana 'ıgı' derdi :') Daha çok miniğiz 'agu' bile diyemiyoruz çünkü :)


    Yeni bi post açmadan önce bloga yazdığım son yazıyı okudum da.. Ertesi gün doğuma gideceğimden habersiz neler yaptığımı düşündüm :) Ertesi gün oğlumun gelmek isteyeceği aklımın ucundan bile geçmemişti yağan karları elimle yakalamaya çalışırken :) Annesi karı çok seviyor, çok mutlu oluyor, o da hissedip mutlu olmuştur belki demişim. Çok mutlu olmuş, hemen dünyaya gelip görmek istemiş bizimki :) Çok ani oldu, çok da güzel oldu :) Allah hayırlı güzel ömürler versin inşallah benim miniğime de tüm miniklere de... Ve Allah isteyen gönlünde olan herkese de nasip etsin inşallah...

    Bu bir buçuk ay sadece Kuzey demekti galiba benim için :) Ondan arta kalan zamanlarda da onu fotoğraflıyorum :)) Yeni yeni kek pasta yapayım, gezmelere gideyim, el işlerimi yapayım, blog yazayım moduna giriyorum :) Ama moda girdim demek başladığım işi bitiriyorum demek değil :) Mesela hazır uyuyoken 5 dakikada bi kek yapayım diye girdiğim mutfaktan ufak tefek Kuzey molalarıyla yarım saat bi saatte çıkıyorum :)) Meselaa bu yazıyı yazmaya taa geçen hafta karar vermiştim :)) Tek bi şeyi aksatmıyorum o da çay kahve keyiflerim :)) Her gün en azından bi kere derin uyuyor dediğimde çayımı kahvemi alıp kendime ayırdığım bi zamanım oluyor çok şükür :) Ve bu da o vakitlerden biri. Azıcık yazayım, içimi dökeyim istedim.. Bu zamanları tüm duygusallığıyla, tüm yorgunluklarıyla, tüm keyifleriyle daha uzun uzun anlatmak isterim :) Henüz anneliğe yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum, daha uzun blog keyifleri yapabileceğim zamanlar da gelecek biliyorum :))

    Mutlu günler olsun hepimize! 

    10 yorum:

    1. Maaşallah Allah'ım analı babalı büyütsün. Çocuk bakmak zordur Allah ayrıca kolaylık versin. Seneye askerden geldiğimde tekrardan blog ziyaretinize geleceğim :) Değişik bir yorum oldu merhaba dedim ama 1 sene sonra tekrar görüşürüz :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkür ederim amin inşallah :) yaa ne diyeyim hayırlı tezkereler o zaman :)

        Sil
    2. Yaa biz de özlemişiz💛 Yazdığını duyunca koştum geldim hemen😍 Fırsat buldukça yaz boş bırakma buraları💛

      YanıtlaSil
    3. Maşallah :))

      Sağlıkla büyüsün

      YanıtlaSil
    4. Selam sayfamda 2 tane çekiliş var beklerim :)www.kozmetikpsikolojisi.com

      YanıtlaSil
    5. Ne kadar güzel, sakin bir yazı olmuş.. Hem bizimle paylaşmış hem de bir kenara hatıra bırakmış oluyorsunuz hislerinizi. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin Kuzey bebeğe inşallah. Sevgiler :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sizin de yorumunuz bir o kadar huzur verici olmuş çok mutlu oldum :) teşekkür ederim :) amin inşallah :))

        Sil