• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 2 Mayıs 2013 Perşembe

    Sosyete Pazarları ^ ^

    Ankara'da bikaç tane sürekli gittiğim sosyete pazarı ve türevi olan yerler var. Hediye almayı çok sevdiğim daha önceki yazılarımdan fotoğraflarımdan anlaşılıyordur. Bi de hediye aradığım yer kocaman ve birsürü rengarenk hediyelikler dolu olan üstüne üstlük bi de özellikle avm lere kıyasla oldukça ucuz olan yerlerse cüzdanı boşaltıp dönüyorum eve. 

    Arkadaşlarıma ya da bizimkilere hediye almak için illa bi özel gün beklemem, bi şey görünce o birini hatırlatıyorsa hiç düşünmeden alırım, bazen de canım ister özellikle hediye almak için bakarım. Mutlu olduklarını görünce onlardan daha çok seviniyorum. 

    Sadece başkalarını düşünmemek lazım, kendime de oldukça sık hediye alıyorum, bide onları paket yaptırıyorum mutlaka :) Bununla kalmayıp eve gelince heyecanla paketi açıyorum :) Var böyle garipliklerim...


    Okuduğum şehir bi hayli küçük pek böyle yerler olmuyo, oluyo aslında da az sayıda ve mekan olarak küçük yerler, dolayısıyla ürün çeşidi de fazla olamıyo. Bu yüzdendir ki birinden yeni bi yer duyunca koşa koşa gidiyorum. Az bi zaman önce yakın bi yerde sosyete pazarı olduğunu gördüm, gittim hemen. Sıhhiye'dekine benziyo biraz ama minyatür hali. Hediye hediyedir bakmak lazım dedim. Beğendiğim şeyler oldu ama çok dandiklerdi, alamadım. 


    Kokulu çorap dolu tezgahlar vardı, en çok ilgiyi gören. Daha önce de almıştım, bi yazıda da anlatmıştım. Baktım farklı desenler, farklı kokular hemen bunlardan da aldım. Hatta erkek için olanları da çıkmış artık.

    Çeşit çeşit makyaj malzemeleri, ayakkabılar, ev gereçleri, hediyelik küçük şeyler.. Daha sağlam, daha özenilmiş olsa sürekli bakılacak bi yer ama bu haliyle geçer not almadı benden.


    Bildiğiniz hediyelik ürünleri olan bu tarz yerler varsa özellikle Ankara'da lütfen paylaşın benimle. Yeni yerler keşfedesim, gezesim, kutu kutu alışveriş yapasım var :)

    Bu arada Melodram'dan duydum şimdi akşam saatlerinde 1 tl oluyormuş ciciler, boşuna erkenden uyanıp gitmeye çalışmaya gerek yokmuş rahat, serin en önemlisi ucuz ! :)



    rengarenk çekilişim


    29 yorum:

    1. Bayılıyorum pazarlara bebek! :))

      YanıtlaSil
    2. nasıl renkli görünüyorlar yav şu saatte çıkıp gidesim geldi:)ne zamandır çokça alışveriş de yapmıyorum en yakın zamanda gidip ucuz ucuz doldurcam poşetleri:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ben de bidahakine akşam gidip daha ucuz doldurcam poşetlerimi :)

        Sil
    3. ayy alışveriş yapasım geldi sizin yüzünüzden ahhaha

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yeni yaptım ama yazıyı paylaşınca tekrar geldi benim de :)

        Sil
    4. Bu pazar Ankara'da nerede acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. sıhhiye de kocaman el heykeli varya metronun karşısında onun az ilerisinde

        Sil
    5. anlattığın kokulu çoraplar burdan mıydıı bende istiyorum al bana da bunlardann:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. almam mıı ilk fırsatta gider alır kargolarım :) evet burdan da var ama kokulu çoraplar artık heryerde var her gördüğümden bikaç alıyorum :)

        Sil
    6. Şu yazının üzerine yeniden gidesim geldi vallahi pazara. Bir de şu çoraplar gözümden kaçmış benim.:( 1 tl ye elbiseleri bulup çıktım zaten çok gezemedim ama bir dahakine tüm ggünümü ayıracağım :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum, önce fiyatların azalışını izlicem taban yaptığında alcam hepsini :)kazık yemeyeceğim sayende :)

        Sil
    7. Bir Ankara lı ve İzmirde yaşayan biri olarak ağlayasım geldi.bayılırım Ankaranın sosyete pazarlarına her 3 ayda bir ankaradayım alışverişlerimi hep oradan yapıyorum izmirdeki arkadaşlarım bayılıyorlar..
      çok güzel bir yazı olmuş. elinize sağlık..
      banada beklerim queenmakyaj.blogspot.com

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben de okulum dolayısıyla çok sık gidemiyorum ona bile üzülüyorum :) sevilmeyecek gibi değillerki çok orijinal şeyler de oluyo.
        Teşekkür ederim :)

        Sil
    8. Fethiye'de sosyete var ama sosyete pazari yok.
      ironi .. guzel bir yazi olmus, fotograflar da guzel.
      http://underthestarsandsun.blogspot.com/

      YanıtlaSil
    9. Bursa'da ki sosyete pazarları neden böyle diilki sanki :/ Bugün gittim daha mağaza fiyatıyla aynıydı herşey..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Rekabet çok olsa gerek Ankara'ya bekleriz :) Bursa'nın gezilecek yerlerini de çook severim ben genelde Kozahan'dan alırım hediyeliklerimi :)

        Sil
      2. Kozahan ayrı tabi :) Her gidişimde paramı şallara veriyorum resmen :) Renk renk desen desen.. Ankara'ya yolum düşerse ilk işim şu pazarları dolaşmak olucak o zaman :)

        Sil
      3. Aynen ya aynen :) Öyle yap avm ler her yerde var zaten pazar gez sen alışveriş için :)

        Sil
    10. bende istiyorum böyle hem güzel hem ucuz pazarlar neden burda yokkk!

      YanıtlaSil
    11. bayılırım pazarlaraaa benide götürün keşke anlarada olsam :( bursada çok yok

      YanıtlaSil
    12. Tosbağamm gel birlikte o pazar senin bu pazar benim gezelim :)

      YanıtlaSil
    13. Slm Kızlar Perşembe günü Sıhhıye sosyete pazarında rengarenk 2013 babet modelleri sizleri bekliyor tabi ki de biz de bekliyoruz

      YanıtlaSil
    14. ayy bende bayılırım bu sosyete pazarlarına :) öğrenciyken bütün paramı yatırırdım pazar esnafına :)) ne günlerdiii

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kızlar sayenizde köşeyi döndüm :) Ne kadar çok teşekkür etsem az olur onun için bu hafta tüm babetlerimin fiyatını sadece sizler için 10 tl indirdim.

        Sil
    15. ben ankarada boyle bır pazar oldugunu duydugumda coktn cuma olmustu ve pazartesı adanaya dondum

      YanıtlaSil
    16. ah canım aynı sorundan bende de var sen kalk ankaradan mini mini bir yere gel aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum en çok bu sıkıyor canımı :(( ankara da sıhhiye deki pazar da ümitköy de açılan pazarda tatmin edici bence hatta ümitköydeki sosyete pazarında kiko satan tezgah gördüm çok şaşırdım:)) fiyatları da öyle uçuk değil ama sıhhiye pazarı kadar da uygun değil aklında bulunsun :)

      YanıtlaSil