• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 2 Temmuz 2013 Salı

    Öğle yazısı: Menekşelerim açmış ! :)

    Tam bişey anlatcaktım, uzun uzun çene yapcaktım, sonra içime bi mutluluk geldi, açan menekşelerimi paylaşmak istedim.:) Bir de şuan stajdayım tabii, birazdan da yemeğe çıkcaz, sonra da Tunalı'ya gitcez staj staj :) Bari öğle yazısı yazayım bitane dedim. Bu yayını başka bişey paylaşmak için açmıştım menekşelerime nasipmiş :) 


    Pembe olan kopmuş gidiyo. Mor olan da bunu çektikten sonra 4 çiçek daha açmış :) Ben bunlara şarkı söylüyorum sürekli ondan bu kadar besililer heralde :)


    Bu yıl bana güzel doğum günleri yaptılar, birsürü de hediyem oldu. Hem o zamanları hem de hediyelerimi ayrı bi postla göstermek istiyorum, o zaman vakit olmamıştı paylaşamamıştım. İşte en güzel hediyelerimden biri annemden oldu. Sürpriz değil birlikte aldık ama en sevindiklerimdendi heralde. Ikea'dan bu aşık olunası tatlı pembe sehpayı aldık. Odam bu fotoğrafı çektiğimde oldukça dağınık olduğundan salonda beklemişti bi süre, annem de üstüne hemen bu boncuklu örtüyü sermiş, ben bu şekilde kullanmayacağım tabii sehpamı :) Tam yerleştirdiğimde yine paylaşacağım odamın hallerini.


    Önyargılarım hakkında bir şey söylemek istiyorum bide. Bazen bazı insanlar ya da bazı olaylarla ilgili çok çabuk bi düşünce netleştirebiliyorum. Hatta farkına vardımki bunu yaptığım çok oluyo. Bazı insanları önyargılarımdan dolayı tanıyamıyorum ya da bazı şeyleri yaşayamıyorum, kendime fırsat vermiyorum. Şu sıralar kötü bi düşünce olarak bende barınan bi önyargımdan kurtulmuş ve bunun verdiği huzurla kararlar almış bulunmaktayım. Kötü düşüncelerinizin detaylarına ulaşmaya çalışın. İnsanları tanıyın, güzel şeyler yaşamak için kendinize fırsat tanıyın. Olmazsa zaten uzaklaşıyoruz farkında olmadan. Bunlar işte aldığım kararlardı, hepimiz böyle olalım daha güzel olmaz mı :) 

    Ve sevgili okuyucularım son olarak her şeyi sevebilmeyi, yaşanılan her şeye olumlu bakabilmeyi, rengarenk kalabilmeyi diliyorum sizler ve kendim için.:)



    8 yorum:

    1. Keşke o önyargılarımdan bende kurtulabilsem :-) ama darısı bana inş... Menekşeler süper olmuş annemin de va r görünce annem geldi aklıma çok tatlı oluyor pembe ve mor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hepimiz kurtuluruz inşallah darısı hepimize :)
        Annenin menekşelerine de maşallah benim tatlılara da :)

        Sil
    2. Nerden aldın menekşeleri nasıl güzel tutmuşlar ben marketten aldım çiçekliydi aldığımda onlar döküldü hiç çiçek vermedi sonrada
      masanı da güle güle kullan rengarenk şekerim...:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bunlar alma değil başka menekşelerden tutturduk annemle böyle oldu iyi tuttular valla :)
        Teşekkür ederim çikolatalı şekerim :)

        Sil
    3. Bayıldım menekşene:)maşallah...

      YanıtlaSil
    4. ne kadar güzel görünüyolar çiçeklerin maşallah canım:)tavsiyene uymayı o kadar çok istiyorumki herkesi herşeyi sevmek ama insanın elinde olmuyo her zaman

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben de uymayı çok istiyorum, tabiki öyle elimizde olsa.. teşekkür ederim canım :)

        Sil