• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 26 Temmuz 2013 Cuma

    Staj Günlüğüm ♣ 4 :) Ve son ! :)

    Artık gönlümce uyuyabileceğim. Dolabı açıp giyecek bi şeyim yok dediğimde kendimi alışverişte bulabileceğim. Şehir şehir, arkadaş arkadaş gezeceğim. Odamda eşyaları ordan oraya taşıyıp, bulduklarımı kesip biçip boyayabileceğim. Pastalar, börekler yapıp arkadaş oturmaları yapabileceğim....... Daha da bir sürü yapmak istediğim şey var yaz için.

    Anlaşıldığı üzre stajım bitti bitecek, yaklaşık olarak 2 saat kala yazıyorum. Staj dosyam düşündüğüm gibi bitivermedi öyle tabi ama kaygılı değilim en azından bütün bilgiler elimde, ramazan bitmeden tamamlayayım kurtulayım diyorum hatta. Dinimiz amin.

    Şirketin Rixos'ta yemeği vardı bu hafta, başta gidesim yoktu sonra bi istek geldi tam o sırada işte hasta oldum. Midem rahatsızlandı. Al sana istemiyodun gitme o zaman oldum yani.. 

    Bu haftanın başında saçımı kestirdim, yani kırıklarımı aldırdım diyelim ama kısaldığını düşünüyorum ben. Bi kendine geldi canladı, çok da iyi güzel oldu.:) Aslında kıyıp dokunduramazdım saçlarıma, şirketin kuaförü de varmış, hazır varken gitmeden kullanayım dedim öylelikle kıymış bulundum.

    Yüzümü gözümü kaybedeyim derken fotoğrafın da içine etmişim bu arada.


    Bugün de müze gezmeye, bakmaya gittik. Meclis'e, Kurtuluş Savaşı Müzesi'ne gittik. Sıcağın altında beynimi pişirip geri döndüm. Ama gördüğüm her yerde fotoğraf çekinme sevdamdan vazgeçmedim.

    Yine çok başka duygular yaşattı o güzelim eşyalar, kıyafetler, odalar. Tüm binayı sarmış eşyaların tahta kokusunu içime çektim, kapılara, duvarlara elimi sürüyerek giderken. Binada yaşanılanları düşündüm, toplantı odalarının ciddiyetini, kapılara kimlerin dokunduğunu, yürüdüğüm tahta zeminli koridordan Atatürk'ün de geçmiş olduğunu... Arayı soğutmadan sürekli gitmek lazım...



    Bunlar az önce şirketten zorla aldığımız hediyeler :)



    Günleri sayarken bitiverdi işte böyle staj da. Şimdi giriş çıkış kartımı kapattırdım, bol bol ofis fotoğrafı çektirdim, mesai saatinin dolmasını bekliyorum.:)

    Rengarenk günleeer bizi bekleeeeeerrr ! :)

    7 yorum:

    1. hayırlı olsun ozman :) ve bol bol yazılarını bekleriz bizde:)

      YanıtlaSil
    2. Güzel gezmişsin yine:)hadi hayırlı olsun canım gönlünce gez dolaş artık:))

      YanıtlaSil
    3. her insanın sahip olmak istediği staj seninkisi ama bi uyumak kadar güzel değildir tabi iyi olmuş bitmesi de:)

      YanıtlaSil
    4. Günaydın, seni mim listeme ekledim canım haberin olsun :) http://gzmgdr.blogspot.com/2013/08/gokkusag-mimi.html

      YanıtlaSil