• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 4 Ekim 2013 Cuma

    Mutluluk temalı alışverişim ♥

    Ay sonuna yaklaştığımız şu günlerde para tutmam, en azından hayatta kalabilecek kadar bi miktar cüzdanımda bırakmam lazım kredi yatana kadar. Ama öyle olmuyor işte, halılar yıkamadan geldi koca evde kimsede para yok ! Gece gece para çekmeye çıkıyoruz, böyle müşkül bir vaziyetteyiz. Peki neden ? Neden alışveriş yaparken her şey güllük gülistanlık da eve gelip paketleri bir bir açarken heyecanla karışık bir hüzün hissediyoruz ?..

    Amannnn neyse bunları daha sonra yine düşünürüz bakın ne tatlı şeyler aldım :))

    Tüm bu alışverişlerimin içinden bazı aldıklarımı fazla benimserim, işte bu beni anlatıyor derim. İşte bu beni anlatıyor !


    Bu hafta Bim'e pek benlik bi şey gelmemiş. French press gelmiş, bunu çok sevdim, her gördüğümde alayım diyordum kısmet bugüneymiş. Kahve, bitki çayı ne bulursam bu tatlı şeyde hazırlayacağım bu kış.


    Eski sezonların mağazalardan yüzde elliden fazla indirimlerle hunharca toplandığı döneme gelmişken kıyafetlere de bakmak lazım dedim ve bi iki bi şey buldum. Bu tatlı gömleğimsi tişörtü daha önce beğenmiştim, indirimde görünce attım poşete.


    Altunbileklerden de zaruri ihtiyaçlarımı karşıladım. Bim'den ev alışverişi yaparken o arada aldığım diş macununa veda etmek lazım dedim şu ikisini 16 tl ye aldım.


    Uyuyakalıp okula makyaj yaparak gittiğim günler için kurtarıcı kahvaltı setim.. 


    Migros'un mutluluk festivalllerine bayılıyorum. Her zaman ilginç tatlı bi şeyler çıkıyo alacak, cidden mutlu oluyorum. Bu sefer de kalpli makarnalara bayıldım. Birazdan da şu paketlerden biri midemizde olacak. Zaten ne yapsam nereye gitsem İnstagram'da paylaşır oldum, yemeden mutlaka paylaşırım pişince nasıl bi kalp olacak merak ediyorum :)


    Hepsi beni çok mutlu etti, bakıp seviyorum yine, hepsi benim bebeklerim :) 

    bonheur

    10 yorum:

    1. migrosun mutluluk festivali ürünleri süper gerçekten:) gördünüzmü bilmiyorum ama kalpli cipste yapmışlar ben bayıldım tavsiye ederim :)
      banada beklerim http://heysenmerhaba.blogspot.com :)))

      YanıtlaSil
    2. Aaa kalp şeklinde makarnalar, çok değişikmiş :)

      YanıtlaSil
    3. kalpli makarna çok hoş gerçekten ya.:) Hepsini güzel günlerde kullan, güzel günlerde ye canım :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok yer kaplamasa happy box a da koycam aslında :) Teşekkür ederimm :)

        Sil
    4. Aaay bende French Press bulsamda alsam diye düşünüyordum sağol valla, Bim'e bir bakayım bari. :) Buarada mimlendin tatlım hihi :) http://gzmgdr.blogspot.com/2013/10/mim-4-blogger-bulusmas.html?m=1

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Almışsın gördüm, seninkini de çok beğendim :) En kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım canım teşekkür ederim :)

        Sil