• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 11 Ekim 2013 Cuma

    Sürpriz kahve fincanlarım ♥

    Canlı, dopdolu, güzel bi hafta hala da bitmemişken, işlerimi, yapmam gerekenleri, yapmak istediklerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Okul başladığından beri yani yaklaşık 1 aydır bloga pek vakit ayıramıyorum hem de en vakit ayırmak istediğim zamanlarda. İnstagram'da paylaşım bikaç saniyemi alıyor diye sadece onu güncel tutabiliyorum, günlüğüm eksik kalıyor gibi hissediyorum ama her gelişmeyi anlatacağım inşallah :)

    Gelelim bu haftanın en güzel olaylarından biri olan hediyelerime kavuşmama :)

    Benim bir blogger arkadaşım var, dünya tatlısı bi insan..Kendisiyle Melodram'ın düzenlediği hediyeleşme etkinliğinde eşleşip de tanışmıştık, iyi ki de tanışmışız :) Hiç görüşmemiş tanışmamışken, uzun bi süre konuşmayınca hemen bi nasılsın diye mail atar, öyle de hatırlı bi arkadaş..:) 

    Geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabında paylaştığı kahve fincanlarını görünce sadece bi yorum bırakmıştım beğendiğime dair, hemen bana da alıp gönderebileceğini söyledi. Ben de ne zamandır çok sevdiği kutulu ıslak mendillerden bikaç tane göndereyim de rahat kullansın diye düşünüp bu düşüncemi bi türlü gerçekleştiremiyorken, şimdi tam zamanı diye düşündüm, en güzellerini beğendim onun için :) Hediyeleşme etkinliği gibi oldu, çok da iyi güzel oldu, mutlu olduğunu görünce nasıl sevindim :) 

    Ama biraz da uğraştı benim yüzümden, kargoda bikaç sıkıntı oldu, o da ben üzüleceğim diye uğraştı sürekli bu hafta. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum canım blogger dostuma..

    Bu güzel ruhlu dostum, Tosbağanın Dünyası... Bu aralar buralarda değil ama yeniden olması dileğiyle..


    İşte bahsettiğim fincan seti.. Tosbağa yeşil-beyaz hayranı, bunu bildiğimden ıslak mendillerden birini kutusu yeşil beyaz olanlardan seçmiştim, tabiki bana da yeşil-beyaz fincan seti gönderdi :) Zaten resmini gördüğümde çok sevmiştim, bana gelince daha bi çok sevdim :) Anneme gösterdiğimde tabiki direkt çeyizine koy hem de çok anlamlı olur dedi, ben de koyayım dedim ama bu yıl kendi evimde kullanayım, sonra okul bittiğinde koyarım çeyize diyorum. Anneme bu düşüncemi söylesem kullanıp çeyize konur mu hiç der ama hem şimdiki evimde hem de evlendiğimde kullanayım istiyorum ne yapayım :)

    Tosbağa, kalem defter hastası olduğumu bildiğinden bu güzellikleri de düşünüp koymuş pakete :)


    Burdan da tekrar tekrar teşekkür ediyorum Tosbağa'ya hem hediyeleri için hem de güzel düşüncesi için. Çok çok mutlu etti beni.. Kahvelerimi içerken de hem İnstagram'dan hem blogdan bol bol paylaşacağım :)

    Not defterimi ne için değerlendireyim karar veremedim, önerisi olan varsa söyleyin lütfen :)

    Bu arada Tosbağacım sesin ne kadar tatlı senin :)) Aradığında şaşkınlıktan ve aceleden pek konuşamadım ama aklımda kalan bu oldu :) 

    İşte böyle Tosbağacım ve blogger dostlarım.. Hepimizin böyle tatlı arkadaşları olsun birsürü birsürü inşallah :)

    Güzel günler diliyorum hepimize ve Yalan Dünya'ya dalış yapıyorum :)

    16 yorum:

    1. Okadar duygulandımki şuan kargo meselesi canımı çok sıksada sağsağlim sana ulaştıya çok şükür.sesime gelince çok konuşamadık panik halindeydim ama tesekkür ederim yine ararım :)) mendileri sıralayıp kitaplıma koydum kıyamadığımdan.yesil beyaz sevdama sende bi parça koymuş oldun çok tesekkürler.hediyeleşmeyi çok seviyorum bana senin gibi güzellik kattı.hersey için çok tesekkürler tekrar çok duygulandım.unutulmamak dileğiyle kahve gibi 40 yıl hatrımız olsun

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ne güzel söyledin, inşallah öyle olsun :) İnşallah yüzyüze de görüşme imkanımız olur :) Ben de hediyelerimi beğendiğin yorumlarına çok duygulanmıştım, şimdi bu yazıyı yazarken de duygulandım, iyi ki tanışmışız dedim hep :) Tekrar çoookk teşekkür ederim :)

        Sil
    2. Ne kadar tatlıymış fincanların bigün buluşalımda bize de yap bi kahve:))Böyle arkadaşlıklar insanı çok mutlu ediyo gerçekten hiç görmeden arkadaşlık bağının olması güzel şey herkese lazım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tabii buluşalım yaparım neden olmasın aslıcım :) Daha çok olsun inşallah böyle arkadaşlarımız :)

        Sil
    3. çok güzellermiş görünce kahve içesim geldi:)
      güle güle kullan canım hepsini de

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkür ederim canım. Bak ben de istedim ya :)

        Sil
    4. canım çok güzeller fincanların içi dolu da görelim:) bencede kullan sonra da çeyize koy neden olmasın:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Göreceksiniz inşallah :) di mi bence çok mantıklı muhtemelen öyle yapacağım :)

        Sil
    5. güle güle kullan canım çok güzel fincanlar :)

      YanıtlaSil
    6. merhaba, fincanların o kadar hoş ki, çok beğendiğim açıkçası, güzel günlerde kullanman dileğiyle:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkür ederim güzel yorumun için, inşallah :)

        Sil
    7. Aaa inanılmaz güzeller. Çok güzel bir düşünce cidden..:))
      Çok beğendim..
      Tam bayram hediyesi olmuşlar. Güzel günlerde keyifle kullan inşallah..:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aa cidden hiç öyle düşünmemiştim bak cidden bayram hediyesi oldular :)
        Teşekkür ederim canım :)

        Sil
    8. Çok güzel, iyi günlerde kullan

      YanıtlaSil