• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 1 Haziran 2015 Pazartesi

    Oda Düzeni Fikirleri ♥ 1

    Uzun zamandır paylaşmak istediğim 'Oda Düzeni Fikirleri' yazıları bu postla birlikte başlasııııınn :) Bi de evlensem bu tatlı yazıları paylaşmadan gidiverecektim :) Bazen mini mini fikirler, bazen yaptığım büyük değişikler olacak bu yazılarda. Bazen internette, orda burda görüp uyguladığım fikirler, bazen kafamın üstünde ansızın yanıveren ampulün sonuçları :) Bölüm bölüm fotoğraf koyarım en son oda turu yaparım :) Vakit geçirmeyi en sevdiklerimden çalışma masasıyla başlayalım :) Bu seferki tatlı bi giriş olsun, minik tatlı fikirler olsun :)

    Oda düzeni dedimse illaki düzenli olacak sanmayın :) Odam genel olarak düzenlidir ama bazı yerlerde düzensiz düzen daha mı tatlı duruyor sanki! :) 

    Aslında odadaki en köklü değişikliği kitaplığımı boyayarak yapmak istiyorum. Ama uzun zamandır sadece istiyorum.:/ Bu masanın 4 katta hallolacağını söylediler ama onun için en az 1 hafta gerekiyor ve dışarıda da bırakamam kurumaya. Kafamda deli sorular olduğu için tekrar düşüneceğim bi konu olsun bu. 

     Kitaplarımı düzenli yerleştirip bi köşesine kullandığım dosya ve defterleri koydum. 


    Çalıştığım kısımda sürekli elimin altında olmasını istediklerim var:

     Bi dönemin popüler dantel saksıları bu masada kalemlik oldu. 
     Her şeyi not aldığım, tarihli defterim, boya kalemlerim,
     Migros'tan çalışma masam için aldığım cam şişe, 
     Bi hava gelsin diye arada yaktığım mumlar, 
     Dudaklarımla oynamamaya çalıştığımdan dakika başı sürdüğüm balmım, 
     Proje yapmak için diyeceğim şimdi yalan olacak,(:) ) dekorasyon, makyaj, eğlencelik videolar izlemek için masanın demirbaşı pc :)


    ❀ Odamın her köşesinde lavanta keseleri görebilirsiniz. Hem lavanta kokusuna bayılıyorum, hem de çok dekoratif duruyor. Keseler, bildiğiniz kına keseleri. 
     Defterlerin yanındaki kutuda kağıt mandalları, kalem uçları, ataşlar, zımba teli gibi sürekli ihtiyaç olmayacak kırtasiyelik malzemeler var. 
     Kesenin yanındaki şekilli delgeçleri her türlü süslemelerimde kullanıyorum. Çiçek, kalp ve şemsiye desenliler var şuan. 
     Alttaki dosyalar beyaz a4, renkli kağıtlar, mektup kağıtları, çıktı aldığım desenli kağıtlarla dolu.
     Kesenin sağ tarafında mini ingilizce ve fransızca sözlükler var. 
     Üstündeki mavi- sarı şey, tek şarkılık minik bi müzik kutusu :) Kolunu çevirerek kendin çalıyorsun müziği :)


     Çalışırken, bahçeden solmak üzereyken toplanmış çiçekler, bol köpüklü kahve, yanında müzik, program, video ya da sessizlik, sizi en iyi hissettiren hangisiyse masanızda mutlaka bulunsun. Benim için daha verimli daha huzurlu oluyor bu şekilde :) Ha bide çalışırken benim yanımdan kolonya hiç bir zaman eksik olmaz :)


     Çalışma masamda sık yaptığım aktivitelerden biri de boyama. Tv ya da müzik açık, rengarenk boyuyorum hiç sıkılmadan :) Şekilli delgeçleri kırtasiyeler dışında düğmecilerde, ipçilerde de bulabilirsiniz. Hatta daha çok çeşit oluyor.


    Minik, herkesin düşünebileceği ama hayata geçirince mutluluk hormonlarınızı harekete geçirecek fikirlerden bugünlük bu kadar :) İnşallah 'aa ben de alayım, bundan bende de vardı şuraya koyayım' dediğiniz şeyler olmuştur :) Sizin de tatlı fikirleriniz varsa lütfen benimle yorumdan, mailden paylaşın :)


    Musmutlu, rengarenk kalın!♥ :)


    10 yorum:

    1. ne tatlı ne nostajık bır duzen boyle hoşuma gıttı :) ben odamdan hoşnut değilim hiçbirşey yapamıyorum oyuzdende dolabı yapan adam koyu renge boyadı sagolsun :/

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkür ederim :) biraz fazla karışık tarzda odam :) hiç bi işin yokken yavaş yavaş bi şeyler değiştirince istediğin hale gelebilir aslında uğraşmayı seviyorsan tabi :)

        Sil
      2. ya sevıyorum sevmesinede hem geniş değil hemde kıyafet dolabım kutuphanem bırleşik sabıt odamda dar anca cekmecelı aynalı zımbırtıyı ve yatagımın yerıyle oynıyabılıyorum :/

        Sil
      3. o zaman belki bi şeyleri boyayabilir ya da kaplayabilirsin :) ben hiç bi şeyin yerini değiştiremeyeceğim, sıkıldığım zamanlar öyle yapıyorum :)

        Sil
      4. Olacak gibi değil ama boyama işine annem karşı gelebilir anca yer değişikliği oluyor işde ama dolap rengi boğucu yınede adama açık kahve dedım kremıt kahve yapmış yoktu deyıp ya ah ahh,mecbur kaldık tanıdık oluncada :/ bakıp bakıp kufredıyoruz :DD

        Sil
      5. boyama işlerine bizimkiler de hep karşı :/ açık kahveden kiremite çok sert olmuş :( ben de kızdım üzüldüm bak şimdi :(

        Sil
      6. Haklılarda biz evlenınce onlar kalıcak evde, Ahh ya! vay yaa ! :/ darısı kendi evimi kurduğumda artık , herhalde herşey beyaz olur :Pp

        Sil
    2. çalışma masana da bayıldım :) hatta çalışabilirim bile o derece :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hadi yaa :))) ben de öyle diyodum da çalışmaya otursam bile bi şeylerle uğraşıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)

        Sil
      2. Ama Bk bence çalışma masasi okadar fazla eşya ivir zivir olmamalı Bk işte dedingibi ders calismaya oturunca aklına ugrasmak geliyor eşyalarla bende öyleyim malesef ayrıca kalabalık duruyor biyandan iyi diğer yandan kötü özellikleri var :)

        Sil