• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 11 Nisan 2017 Salı

    Mutluluk Dostlukta ♡

    Merhabaaa! ♡

    Yoğun geçen bir haftanın ardından tekrar blogdayımm :) Yazacak çok şey birikti, her gün yazmak istedim ama başka şeylerle uğraşmaktan pek giremedim bloğa :) Ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdiğim, gezdiğim, okuduğum güzel bir hafta geçirdim :) Sizlerin de muhteşem geçmiştir inşallah :) 

    Şu sıralar belki de bir şeyleri bekleme, bir şeylere karar verme sürecinde olduğumuzdan günler çok çabuk geçiyor. Nisanı bile yarıladık resmen. O yüzden farkettirmeden hızla geçen günleri değerlendirmeye, verimli geçirmeye çalışıyorum.

    En güzel değerlendirme de dostlarla kahve sohbeti bence :))) Annemle biraz hazırlık yapıp dostlarımızı davet ettik.


    Tam da annemin doğum günüydü, küçük bir pasta alıp anneme küçük tatlı bir sürpriz yaptık :) Gülcanlar gelmeden meyve kanepeleri yapmıştım, onlar da benim el yapımı minik uydurma pastalarım oldu :)) 


    Yıllar önce yaşadıklarımızı şimdi böyle tatlı günler yapıp konuşmak, gülüşmek ne kadar huzurlu şeyler. Bundan yıllar sonra da buluşup bu günleri yad ederiz belki :) Ahiretliğim deriz o zaman birbirimize :)) 

    Yine birbirimize gittiğimizde çantamızdan rengarenk ipleri çıkarıveririz, bak şöyle bi model buldum diye :) Sonra komik bir şey anlatırken hiç bitmeyecek bi gülme krizi gelir ve elimizdekini işlememize engel olur :)) Kahveyi iplerin yanında fotoğraflayacağız diye yine sıcak içemeyiz bir türlü :)) Hiç de iyi olmayan seslerimizle Tarkan'a, Can Bonomo'ya bağıra bağıra eşlik ederiz yine de :)) Sonra birden hadi biraz dışarı çıkıp Gazino turu yapalım deriz :) 

    Çoğu zaman aynı şeyleri yapsak da hiç sıkılmadan yine tekrar etmek istemek çok güzel bir şey, değil mi :)


    Gülcan ve annesi lavanta bohçaları yapıyorlar. Malzeme alışverişlerini birlikte yapmıştık, bize de bir tane yapmışlar, hediye getirdiler :) Çokk sevdim, ben de bir ara yapmak istiyorum inşallah :) Lavanta bohçalarının yapılışını blogunda anlatmıştı Gülcan, buradan bakabilirsiniz :)


    Her günümüzün kıymetini bilelim, güzel değerlendirelim inşallah ♡

    Mutlulukla, huzurla, sağlıcakla kalın! ♡

    😊


    4 yorum:

    1. Okudukça geleceğimiz gözümde canlandı💕 Allah izin verirse tam da anlattığın gibi oluruz, değişeceğimizi sanmıyorum hiç😁

      YanıtlaSil
    2. yazının güzelliği başlığıyla başlamış ♡ =)

      YanıtlaSil