• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 18 Ekim 2017 Çarşamba

    Günlerimizi Planlayalım, Düzenleyelim ! ♡

    Merhaba güneşli, aydınlık, ferah günden :) Güneş hem evimi hem içimi ısıttı, ferahlattı bugün. Böyle aydınlık havalara bayılıyorum :) 


    Güneş giderken, bugünün, dünün, geçirdiğimiz ayın kritiğini yapıp önümüzdeki günleri daha güzel geçirme şansı verelim kendimize :) Hepimizin yapmayı düşünüp vakit olmadığından, canımız istemediğinden.. yapamadığı bir sürü şey var di mi. İşte bunları azaltabiliriz :)

    Hafta ortasına geldik, planlarınız güzel işliyor mu? Yapılacaklar listesinde hallettiklerinizi bir bir çiziyor musunuz? Plan defterinizi düzenli tutuyor musunuz? Kendinize dilediğiniz kadar vakit ayırabiliyor musunuz?

    Bütün bunları bir gününüz için düşünün ve asıl istediklerimi, keyif aldığım şeyleri yapabilmek için ne yapabilirim diye bir düşünün. Eğer günlük/ zorunlu işleriniz daha düzenli olursa, daha çabuk biterse hayat daha güzel olacak değil mi :)



    Ben de bütün bunları düşünerek bugün biraz planlayıcımı düzenledim. Hastalık, seyahatler derken biraz boşlamıştım. Haftanın geri kalanında yapılacakları, alışveriş listelerini, ay bitmeden yapmam gerekenleri, bebeğim doğmadan yapmam, dikmem gereken şeyleri, bunlar için almam gereken ürünleri, hastane ve arkadaş randevularımı.. yazarak listelerimi yaptım. Şimdi hepsi kafamda daha net, daha kolaylaştı :) Allah izin verir, hepsini gerçekleştirme gücüm olur inşallah :)

    Plan defterleri o kadar düzenliyor ki işleri, yapılacakları. Basit günlük işleri bile yazın bakın ne kadar düzene giriyor listede gördükçe, yapılanların üstünü çizdikçe. Bir süre sonra bir bakmışsınız zaten düzenlice yapıyorsunuz ne zamandır yoluna koyamadığınız işleri :) Blogumda planlayıcılar, plan tutma, alışkanlık listesi oluşturma ve takibi ile ilgili yazıları bulabilirsiniz arayarak ya da önceki yazılara giderek :) Detaylı ve gaza getirici birçok yazı var :)

    Planlayıcılar, listeler sayesinde hobilerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz, koltuğunuza rahatça oturup uzuun kahve keyifleri yapabilirsiniz, ailenizle arkadaşlarınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.. :) Ve bunu küçük bir not defterine not alarak bile yapabilirsiniz tabiki, illaki detaylı planlayıcılar gerekmiyor, kendiniz de yazarken kategorileyebilirsiniz :) 


    Hazır hafta sonuna çok az kalmışken hafta sonunu planlamaktan başlayın bence, en eğlencelisi :)

    Mutlu akşamlar ♡ :)


    6 yorum:

    1. ben de şimdi bir kahve söyleyeyim bari :D

      YanıtlaSil
    2. Bilgilendiri yazınız için teşekkürler. Çok doğru planlı haraket etmek her zaman en iyisidir.Diğer yazılarınızıda okumak isterim takibe aldım:)

      Blogum ilginizi çekerse banada beklerim:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkür ederimm :) ben de uğrayacağım mutlaka :)

        Sil
    3. Güller benim gelin çiçeğimin aynısı. Kahvesiz güne başlanmaz ki ;) Yine güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.

      YanıtlaSil