• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 26 Ocak 2013 Cumartesi

    En Tatlı Tatil Planı :)



    Öyle böyle tatil geldi sonunda. Ortalamamın maşallahı var ama henüz 3 dersin ortalaması. 2 açıklanmayan büt, 2 de proje var. Ama  tatildeyim sonuçta düşünmeyeyim dimi-beni duyanlar yine de dua etsin-. :) Geçtiğimiz 2 haftanın programını bütler kapladığı için tatilim sadece 2 hafta olcak. O yüzden kendime hızlandırılmış tatil programı yaptım. 



    İşte tatil boyunca yapmak istediklerim :)

    ♥ Blogumla her gün uğraşayım istiyorum ama benim için bu okul döneminde pek olmuyor hele de sınavlar varsa. rengarenkyakamoz benim en çok rahatlatan hobim. Bi resim bile koysam, kısacık bi yazı bile yazsam kendimi daha bi hafiflemiş hissediyorum. Bugün olanları, hissettiklerimi hemen anneme arkadaşlarıma anlatmam lazım benim yoksa içimde büyür büyür rahat edemem, blog da annem, arkadaşım gibi bişey oldu artık galiba. Tatilde de daha çok hafifleyim istiyorum kısacası.




    ♫ Gitar çalmayı öğrenmek 3 yıldır daimi kararım. Sonunda öğrencem -bu sefer ciddiyim-. British kendi öğrencilerine ücretsiz gitar dersi veriyor. Tabi ona okul açılınca başlayacağım. Tatil kısmına gelirsek kardeşim buraya gitarını da getirmiş, benim külüstür gitarı da ben alıp onunla başlamayı düşünüyorum, en azından bikaç şarkı öğrenirim kolaylaşır işim. British'e başlayınca da istediğim mor gitarı alcam inşallah (resimdeki gibi bişey). Sonra da elektro, akustik arayı soğutmamak lazım :)


    *bunun gibi bişey.


    ■ British demişken şu başlangıç seviyesini artık halletmek istiyorum ingilizcenin. Kitap defter cdler ne varsa topladım önce yılın başından beri oturup bakmadığım ödevleri yapayım diyorum sonrada şu cdleri dinlerim. Ha bide bu dönem bütün speakinglere katılayım diyorum. Yaparım heralde. Yaparım, kesin yaparım.





     ♣ Kış mevsiminin en huzur verici tarafı çikolatayı kahveyi alıp pencere kenarında yağmur kar ne yağıyosa artık izleyerek, polar battaniyemi üstüme alıp dergi bakarak bla bla bla.. İşte bunu seviyorum :)






                   



     Pastalar, salatalar yapıp tv karşısında afiyetle yemek istiyorum. Arada annemin yemek tarifi kitaplarını karıştırıyorum mutfağa geçiyorum, tam sırayla malzemeleri çıkarırken içinden bişeyin olmadığını farkediyorum. Üstümde muhtemelen pijamalarım, en iyi ihtimalle dizlenmiş eşofmanım olduğu için hemen evin karşısındaki markete gidip almaya o kadar üşeniyorum ki çıkardığım malzemeleri de apar topar geri koyuyorum. Bazı yemek yapma girişimlerim böyle baştan hüsranla sonuçlanıyor. Bazen de 'yemesek daha iyi' kıvamında oluyor. Bunlar dışındakiler genelde benim uydurma tariflerim oluyor ve tek 'yenilebilir' kategorisinde olanlar da uydurduklarım oluyor. Her işin doğaçlaması iyi :)





     Okul döneminde hiç kitap okumuyorum. Genelde seri halinde kitaplar okuyorum artık ondan belki de. Bazen de başlıyorum okumaya, sınavlar var ama kitap okumak yerine alıyım da bi ders kitabı okuyum diyorum. Tabiki onu da okumuyorum. Tatiller benim için kitap okumak demek o yüzden bi anlamda. Gece                 
    abajur açık saatlerce okuyup sızıyorum. 
    Kitap alışverişine de çıkmam lazım merak ettiğim bikaç kitap var. Bir de lise 2 deydim galiba Neva' yı okumuştum pek hoşlanmamıştım ilgimi çekmemişti o zamanlar. Şimdi filmi çekiliyormuş, filme gitmeden bidaha okuyum diyorum.




    ♣ Odamla uğraşmayı, takı toka yapmayı, dikişim iyi olmasa da kıyafet çizip kesip biçmeyi, boyalarla uğraşmayı.. seviyorum işte böyle şeyleri :) Ha bide fotoğraf çekmeyi.. Bu posttan da anlaşıldığı gibi. Yaptıklarımdan çoğunu da hediye ediyorum. Bi hobim de hediyeleşmek evet :)




    ♦ Alışveriş insanı en rahatlatan aktivitelerden değil mi? Tatil planımda tabiki var :) Gezip, eğlenmek, gitmediğim bir yerlere gitmek istiyorum. Bide herhangi bi konsere gidip bağırarak şarkı söylemek istiyorum.




         



     İşaret dili için değişik faaliyetler aramaktayım. Haberi olan varsa yorum veya mail atarsa sevinirim. Bu dönem için bi klip planlıyorum umarım her şey yolunda gider, çekebiliriz. Klibini çekeceğimiz şarkıyı uyarlayım, düzenleyim hazır tatildeyken diyorum.



     Ve son olarak relax relax relax :) Tüm bunlardan arta kalan zamanlarda yatarak eski dizileri izlemek, uyumak, ayaklarımı uzatıp whatsapp mesajlarımı okumak istiyorum :)



    Bonnes vacances, tout le monde! :)

    8 yorum:

    1. Yoğun iş temposunu bu yüzden sevmiyorum işte :( böyle güzel şeylere vakit ayırmayaşıma üzülüyorum:)hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım gerçekten hepsinde sevdiğim şeyler var :) çok tatlı şeyler yapıyorsun :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. benimde okulun bitmesine 1 yıl kaldı bi taraftan üzülüyorum telaşlanıyorum. hatta mühendis ev hanımı olmak gibi bi düşüncem var:))

        Sil
    2. Bloguna mutlaka zaman ayırmalısın bence;) rulokat ve sıcak çikolata mı o süpermiş:)))
      işaret dili öğrenmek istedim bende boş bi zamanımda bunu düşüncem...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. teşekkür ederim hep zaman ayırmak istiyorum inşallah hiç bırakmam gerekmez:) evet rulokatı çikolataya batırıp yiyorum tek yapan ben değilimdir umarım:))

        Sil
    3. Benimde tatilim 5'inden sonra başlayacak, bi plan yapsam iyi olacak :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tatildeyim ama sana özendim bak şimdi bi hafta kaldı benimkinin bitmesine :( :)

        Sil
    4. Nevayı okumuştum oldukça güzel bi kitap tekrar okumanı kesinlikle tavsiye ediyorum...filmini de çok merak ediyorumm

      YanıtlaSil
    5. aynen okuduktan sonra filmi izlemek bi başka oluyor

      YanıtlaSil