• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 8 Ocak 2013 Salı

    Tatil gelseya.

    Sınav haftasında olduğum fincanımdan, çayımdan, kahvaltımdan, dağınık odamdan, etüt odasına uğrayışımdan tüm hayatımdan anlaşılıyo resmen. Bi tek sınav notlarımdan anlaşılmıyo açıklananlar büt! Finallere gider gibi bütlere gideceğim galiba. Şu 2 haftanın aynısını bidaha yaşayacağım.

    Fotoğraftaki adamın haberini ben de merak ediyorum.
    Evet bizim bi masamız var ama üstündekilerden görünmüyo.

    Bu yıl yurtta ilk kez indim etüt odasına o da başarısız oldu. Giderken kola abur cubur bişeyler alayım dedim almaz olaydım. Sanırsın yemeye içmeye keyif çatmaya gittim çalışmaya değilde. Kendim çalışmamakla kalmadım, yan masada oda arkadaşım Nazlı çalışıyodu - ki kendisi cidden çalışır- kıza laf atıp durdum onu da çalıştırmadım.



    Asıl üzüldüğüm şey ise 2 saatlik sınav zamanlarını uyuyo olarak değil de sınavda geçiriyo olmak. İçim acıyo! Bir uyku olsun, bir masaj olsun, bir tatil olsun o kadar ihtiyacım varki bu tür şeylere...

    Beni duyan varsa dua etsin :)


    7 yorum:

    1. açıkçası anlattıkların hemen aynısını yaşadım bende :) sınava son gece çalışmalar olsun çalışmadan girmek olsun.. işe başlayınca hepsini özlüyor insan :))

      YanıtlaSil
    2. şuan yaşıyo olduğumdan kötü gibi anlatıyorum ama özlerim diye düşünüyorum ben de:)işe girebilme konusunda da korkuyorum zaten ben evde otururken de özleyebilirim:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. eğlenebildiğiniz kadar eğlenin derim ki zaten sen bunu yapıyorsun sanırım yeterince :) önceki postlarını da okudum çok beğendim bende how i met hastasıyımdır :)) 15 ocakta yeni bölüm çıkacakmış iple çekiyorum :)

        Sil
    3. evet o kadar çok eğleniyoruzki bazen çalışmaya falan vakit kalmıyo:)çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz:)öğrendiğim iyi oldu bütlerden önce yeni bölümle stres atarım:)

      YanıtlaSil
    4. rica ederim:) siz de çok güzel şeyler yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla :) bu arada fragmanı düşmüş 15.bölümün diye duydum :)

      YanıtlaSil
    5. sanırım masadaki kola ve popcornu görünce canım mısır patlatmak istedi :) dizi izlerken güzel olacak gibi :D

      YanıtlaSil
    6. 15 ocak olmuş o zaman bugün how i met izliyoruz:)

      evet fotodakilerle de dizi iyi gider ders değil:)

      YanıtlaSil