• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 10 Şubat 2015 Salı

    Yeni favorilerim ♥ *Makyaj/ bakım*

    Karlı, rüzgarlı bi Ankara sabahı! :) Herkese günaydııınn  Gününüz güzel başlasın, çook güzel geçsin inşallah! :) 

    Gratis, Rossmann, Watsons indirimleri olduğunda, heyecanlandığım, sevindiğim kadar, kredilerimin umarsızca uçuup gittiğini gördükçe içimde bi sızı olurdu. Bi ara da Oriflame danışmanlığı yapıyordum, millete 1 satıyorsam kendime 10 şey alıyodum. Öyle böyle derken ciddi bi kozmetik koleksiyonum oluştu. Masamı her düzenlediğimde son kullanma tarihi geçmişleri ayıklayıp, kullanmadıklarımı dağıtıyorum. Ve bu kadar ürün olunca da bende ne heves kalmış ne ihtiyaç. Artık her indirim zamanı mağazalara gitsem de cidden ihtiyacım değilse, bendeki bitmemişse almıyorum. Şimdilik elimdekiler azalıyor bakalım yavaş yavaş.

    Bu olgunluğa erişmek zor olduysa da bi süreliğine başardım, alkış bana.:)

    Son zamanlarda aldığım bi kaç ürün de tamamen ihtiyaçtan.:) Bakalım neler var :)



    ❀ PEREJA Gül suyu
    Artık tonik, makyaj temizleme suyu vs. kullanmayı düşünmüyorum, en azından şimdilik. 1 aya yakındır gül suyu ile temizliyorum yüzümü, makyajımı. Hem temizlemesi iyi hem de diğer ürünlere göre çok daha doğal. Zaten bir sürü şey kullanıyoruz buna alışmışken bu doğal olsun bari dedim :) Ama şuan kullandığım %100 saf değil, marketten aldığım bi ürün. Bu bittikten sonra %100 doğal olanlardan alacağım. Tavsiye ettiğiniz bi ürün varsa denemek isterim :)


    ❀ Wellaflex Extra güçlü saç spreyi
    Şimdiye kadar saç spreyi ihtiyacım hiç olmamış, kendimi çok yadırgadım :) Özel günler için kuaföre gidince zaten her şeyi orda hallediyorlar diye demek. Günlük hayatta da kullanmayınca ilk saç spreyim bu olmuş oldu. Nişanımdan bi gün önce koştur koştur gittim bi kozmetik markete hiç araştırmadan elime gelen spreyi aldım. Sadece saçım bozulmasın diye güçlü olmasına dikkat ettim. Gerçekten bozulmadan kaldı gün boyunca. Şimdiye kadar sprey kullanmama sebebim saçı kaskatı yapıp yapış yapış yapay gösterecek olmasından korkmam. Artık spreyler böyle mi bilmiyorum ama bunu sıktığımda saçım yumuşaklığını koruyor, çok sıksam da bi süre sonra sıktığım anlaşılmıyor. Artık maşa ya da düzleştirici kullandığımda uzaktan hafifçe sıkıyorum. Hem bozulmuyor hem de elektriklenme yapmıyor. Saçım çok uzun olduğu için kullanımı zor, tekrar tekrar yapmak gibi bi lüksüm yok, bu sprey artık kutarıcım !

    ❀ OLAY Essentials Gece kremi
    Tek kelime ile; harika. Benim cildim için üretilmiş resmen. Bundan önce Oriflame'in oksijenli kremi vardı, onu kullanıyordum. Ondan da çok memnun kaldım, tekrar tekrar kullandım ama etrafımda alacak kimse kalmayıp ulaşması zor olunca bunu denedim. Yeni favorim. Her gece gülsuyuyla temizleyip bu kremi sürüp yatıyorum. Ertesi gün, gün boyunca kurumuyo yüzüm. Bi de bb kremli, fondötenli bi makyaj yapacaksam o zaman sürüyorum. Kuru ciltler için şans verilmesi gereken bi ürün.



    ❀ Essence 4lü far. 15 Most wanted
    Özellikle alttaki iki renk benim rengim. Bu renklere benzer var ama uzun zamandır parıltılı istiyordum, tam istediğim olunca da bunu aldım. Hem gece makyajı hem günlük makyaj çıkabiliyor sadece bu 4lü setten.:)


    ❀ Golden Rose Velvet Matte 23
    Nişan elbiseme bu tonlarda rujun yakışacağını düşünüp bunu almıştım. Bu seriden 2 renk daha vardı bende, yapısını, matlığını, sürüşünü, kalıcılığını çok beğendiğimden seçimim bu markanın bu serisi oldu.


    ❀ Essence oje 113 
    Kırmızı, bordo ojelerimi topladım önüme. Biri dibinde, fırça yetişmiyo, birinin yapısı bozulmuş, bazılarının tonunu artık sevmiyorum. Şimdilik favorim bu.

    Son favorilerim bunlar, sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.:)

    Blog+kahve keyfini çok özlemişim. Yazabilmek, okuyabilmek ne güzel hediye. Kendinize çok çok iyi bakın, musmutlu kalın! ♥ :)


    7 yorum:

    1. gülsuyu için raen ya da gülsha'yı öneririm ikisinin de yazısı blogda var benim..:-))

      YanıtlaSil
    2. hepimizin içinde bir kozmetik canavarı var bence cnm :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kesinlikle :) sakinleştirmeye çalışsak bile :)

        Sil
    3. eskiden çok aldığımdan olsa gerek ben de artık eskisi gibi sepetleri doldurmuyorum indirimlerde :)

      YanıtlaSil
    4. mona roza naturel yağ altı gül suyucildi kurutmadan nemlendiriyor doğal.....

      YanıtlaSil