• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 15 Ekim 2017 Pazar

    Sonbahar Pikniği ♡

    Merhaba güzel hafta sonundan ! :)

    Benim için daha bir ayrı güzel bu hafta sonu. Mükemmel bir planım olduğundan değil. Hafta içini grip geçirdim maalesef. Etrafımdaki herkes grip olunca ne yaparsam yapayım kurtulamadım gribe yakalanmaktan. Hamileyken gerçekten çok zor geçiyormuş grip. Çok şükür ki dünden beri iyi hissediyorum kendimi :)


    Hasta olmasaydım bu hafta sonu yapardık diye düşündüğüm bir etkinlik fikri koyayım buraya : sonbahar pikniği :) Çok uzun süremeyecek olsa da hafta sonu keyfinizi yapabilecek, sizi rahatlatabilecek kadar sürse yeter :)

    Kat kat kıyafetler, şallar hatta belki battaniyeler, şemsiye, kitap içeren piknik sepeti, bir termos dolusu sıcacık çay ya da vaktiniz varsa semaver.. 

    İşte size sıcacık, huzur dolu bir gün... Biz eşimle çok severiz sonbahar pikniklerini. Yeri çok ayrıdır ♡ :)


    Mangal uzun sürer üşürüm derseniz evde hazırladığınız yiyeceklerden de güzel bir piknik sepeti hazırlayabilirsiniz. Biz uzun süre kalmak istemediğimizde öyle yapıyoruz. Ama mangalın yeri de ayrı tabii :)


    Karnımızı güzelce doyurduktan sonra pikniğin en keyifli bölümüne geçebiliriz: çay- çekirdek- sohbet :)) Ya da sevdiceğinizin omzuna yaslanıp çay-kitap keyfi :)


    Havalar daha çok soğumadan güzel bir piknik daha yapabilirsiniz :) Tabi hasta olmamaya dikkat ederek. Sıkı giyinin, vitaminli yiyecek içecekler tüketin. En basit hastalık dediğimiz grip bile gerçekten çok zor. Allah tüm şifa bekleyen hastaların yardımcısı olsun, şifa versin inşallah..

    Benim için şu an en güzel hafta sonu aktivitesi, bir haftadır ağzıma süremediğim kahvemi elime alıp blog yazmak, okumak, örgümü örmek ♡ :) Sizin de sonbahar hafta sonları için fikirleriniz varsa önümüzdeki hafta sonu uygulamak üzere bekliyorum :)

    Mutlu hafta sonları olsun hepimize! ♡

    2 yorum:

    1. Okurken huzurla doldu içim bide böyle bi pikniğe gitsem nasıl huzurlu olacak:)) ben genelde soğuktan kaçıp avmlere gidiyorum ama sırf dışarı çıkmak için yani:) yeni aktiviteler bulmak lazım gerçekten.. teşekkürler:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yaa ne güzel olmuş :) valla bizde de mecbur öyle soğukta en çok gidilen yer avm oluyo :))

        Sil