• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 24 Aralık 2017 Pazar

    Kış Gecesi Günlüğü ♡

    Bu güzel Aralık gecesinden, ilk tutan karlı geceden merhaba! ♡

    Yazıyı yazmak için de paylaşmak için de sabahı bekleyemedim. Bu güzel, sihirli anı hemen kaydetmek istedim bloguma. 

    Sabah eşimin 'Eskişehir'de lapa lapa kar yağıyor' mesajıyla uyandım ve bir hışım yatakta doğrulup perdeyi açtım. Ama Ankara semalarında bir tane kar yoktu, azıcık üzüldüm hemen :) Karı ne kadar beklediğimi bilir eşim :) 

    Neyse ki günün ilerleyen saatlerinde azar azar başladı burda da atıştırmaya. Geceye doğru perdeyi açtığımda da muhteşem manzarayla karşılaştım :) Yerlerde tutmuştu bile kar :) Annemle hemen üstümüze bir şeyler alıp dışarı attık kendimizi. Bembeyaz yağan karın altında yürüdük yürüdük... Artık annemlerde kalıyoruz bebek ve eşim gelene kadar. Hem annemlerdeyim, bi de böyle kar yağınca çocuk gibi hissettim kendimi :) Hala çocukluğumdaki gibi her şey sanki.. 

    Karın hevesini biraz aldıktan sonra ikimiz de telefonlarımıza sarılıp fotoğraf çekmeye başladık :) Ama yağan kar ekranı kapladıkça devam edemedik :)



    Oğlumuzun da karnımda ilk ve tek kışı :)) Onu da gezdirmiş oldum güzelim karın altında :) Annesi heyecanlandıkça sevindikçe o da mutlu olmuştur belki :) Hissediyorlarmışya.. :)


    İlk karın soğukluğunu parmaklarımda hissetmek muhteşem bir şey...


    Artık soğuktan titremeye başlayınca eve geldik. Gelirken de bir yumak kar getirdik Sufle'ye. Onun da ilk kışı, ilk karı :) Gündüz yağarken biraz gezdirdik, garip garip bakmıştı yağan kara :) Getirdiğimiz karı da kokladıı, dokunduu ve yalamaya başladı hemen :)) Sonra hasta olursa diye korktuk ama bu kadarcıktan bir şey olmaz herhalde :)) Hala gidip gelip eriyen karı yalıyor arada :)


    Soğuktan gelince canımız sıcak bir şeyler istedi ve evde salep olduğu aklımıza geldi, hemen yapıverdik hepimize :) 


    Oh! Mis gibi kış gecesi! 

    Huzurlu geceler! ❄

    7 yorum:

    1. Ne güzel de yağmış kar~ Orda olsaydım birlikte dolaşırdık ne güzel♡

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ah keşke.. Daha güzel bi gün olurdu o zaman :)

        Sil
    2. Böyle kış gecesini kim istemez. Paylaşım için teşekkürler güzel bir yazı olmuş.

      YanıtlaSil
    3. Harika bir yazı olmuş bende eskişehirli'yim burası gerçekten soğuk canım salep çekti :D bende bi salep yapıcam kendime :)) iyi geceler

      YanıtlaSil
    4. Bloggerlar Sanal Alemde Buluşuyor!
      Merhaba, yazınız için teşekkürler. Bloggerların buluşma ve sosyal paylaşım platformunda sizleri de aramızda görmek isteriz. Böylelikle diğer bloggerları tanıyabilir, yeni fikirler edinebilir ve içeriklerinizi daha geniş kitleye tanıtabilirsiniz. İyi çalışmalar.

      http://blogworld.com.tr.ht//welcome

      YanıtlaSil