• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 18 Mart 2013 Pazartesi

    Alışveriş Günlüğü ♥


    Alışveriş yapmadan bi günüm geçmiyo şu sıralar. Hep böyle değilimdir ama denk geliyo tam istediğim şeyler, bi de gördüğüm an hem isteyip hem aldıklarım var tabii. Haliyle odam yine doldu taştı, baktıkça fenalıklar geçiriyorum. Bi el atmak lazım da ne zaman ? ! Her neyse işte, bunları sonra düşünürüz, alışverişime geleyim artık.. Yazdığım kelime sayısından daha çok olan fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere çılgınlar gibi gezdim ve aldım !

    İlk olarak kokulu çoraplarımı tanıtayım. Lütfen aynı şeyi düşünmeyin. Kime göstersem aynı bayatlık " Ayak kokulu mu? !! " . :)
    Son zamanlarda Karanfil dolaylarında bulunduysanız mutlaka görmüşsünüzdür bunları zaten. "Kokulu çorap 4 tane al biri bizden !" diye bağıran melodik ritmik ses tonuna sahip amcadan aldım. Bi de kız var çalışan benim yaşlarımda, hayatını gelen müşterilere her türlü hizmete adamış bi hali var. Yanımda arkadaşım var, çorap yığınını bi süre deştikten sonra yukarıda asılı olanlardan bitane çorabın daha güzel olduğunu farkettim. Bu beğenimi arkadaşıma dile getirmemle kızın tezgaha sıçrayıp yukarıdaki çoraba tutunarak yere inmesi bir oldu. O halini görünce gülümseyerek teşekkür ettim, etmez olaydım ! Anında "Rica ederim, ne demek, görevim, evet en güzeli buydu, size çok yakışacak" diye sıralayıverdi. Altı üstü çorap aldım ayağıma baktı da mı yakıştırdı acaba? !


    Şimdi göreceğiniz yeni kıyafetlerim Paris koleksiyonuma henüz dahil oldular :) Hiç bıkmadan giyebileceğim ve rahat olan kıyafetler seçtim. Bahar da geldiği için ona göre yaptım alışverişimi hevesliyim azcık :) Bunlar da rahatlıkla bulunabilecek kıyafetler.



    Bi ceketim var neredeyse 1 yıl olacak alalı hala giymek için bi anı kolluyorum hiç fırsat olmadı. İşte bu şeyi görünce aklıma ceketim geldi. Bi de puanlıya hemen aldım ceketin içine giyerim diye.

    arkası.
    önü.
    Bi ay önce falan arkadaşıma Tupper'dan bu suluktan sipariş vermiştim, sonunda kavuştum suluğuma. Çantamdan ayırmam artık. O ısrarla pembesini getireyim demişti kalmadığı için gelmedi ama bu renk çok daha şekerki :)



    Yine ufak tefek, az şeyler diyerekten birrsürü böyle küçük bir şeyler aldım. Yine olsa yine alırım. Pişman değilim ! :) İçlerinde Happy Box'a girecek olanları ve yapmayı düşündüğüm çekilişe -yaparsam- katılacak olanları var, o yüzden fotoğraflamadığım şeyler de var azcık sürpriz olsun diye.


    Hediye paketleri.

    Uzun bi süredir minyatürle uğraşmak istiyorum. Minyatür evler, cafeler, kitapçılar, butikler... Sonunda başlayabildik. Her şeyi çekemedim çoğu malzeme bende değil, bu kumaşlar bende kalmış, Bu vesileyle bahsedeyim dedim. Bu kumaş gibi şeyler evin halıları olacak mesela. Daha güzel modelleri kalmamış bunları alabildim, tekrar bakarım artık.


    Şu en alttakiler ilginç ıslak mendillerim. Hem çok şeker hem çok kullanışlı. Kutuda veya çekilişte de yer alabilir kendileri.  Mini kremler Gratis'in el kremleri. Kokuları harika. Hangisini ilk açsam bilemedim.


    Bunlar da kremlik, hap kutusu falan. Ne bulsam alıyorum ama o niyetle kullanmıyorum. Hap kutusuna testerlık ürünler koyacağım mesela. Oriflame'in satışını yaparken çok yardımcı olur diye düşünüyorum.


    Tatlı prenses tokam. Aldığımdan beri her gün takıyorum. Toka kirlenir mi ? Benimki kirlendi. O derece. Son kalanı almıştım ama tekrar gelirse 4 tane daha alcam sipariş verdi kızlar. Hepimiz prenses olacağız ^^



    Sürekli tükettiklerim. 


    Bu kitapları kampüsün dışında yere serili vaziyette gördüm. 1tl yazıyodu. Yok artık dedik çok çok alacaktık ama sonra baktıkki alınası bişey yokmuş pek zaten. Birsürü kitabın arasından seçmek zor oldu ama şu ilk kitabı merak ettiğim için aldım, pembeliyi de kapağı güzel diye.


    Bunlar da kırtasiye alışverişleri ne bulduysam attım poşete.




    Binbir uğraşla seçtiğim fularlarım. Mağazadki bütün güzel olanlar bitti, hepsini aldım.


    Başka bi alışveriş günlüğünde buluşmak üzere :)

    6 yorum:

    1. oo ne kadar güzel şeyler almışsın. Bluzlara bayıldım. Çekiliş için ayırdıklarını da öerak etmedim değil hani :)
      Hepsini güle güle kullan ;)

      YanıtlaSil
    2. teşekkür ederim :) ne zaman yapabilirim bilmiyorum ama güzel şeyler olacak :)

      YanıtlaSil
    3. fındıkzade pazarından yani sosyete pazarından ben de böyle eli kolu döndüyorum çoğu zaman :)
      en sevdiğim de 5 liraya 6 çift çorap almam oluyor her zaman :)

      YanıtlaSil
    4. nasıl mutlu oluyo insan :)çok iyiymiş çoraplar da koli koli alınır valla :)

      YanıtlaSil
    5. Güle güle kullan canım hepsini,çoraplara bayıldım :)

      YanıtlaSil