• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 25 Mart 2013 Pazartesi

    Banyolar renklensin ! ♥


    Gratis'ten aldığım şu tatlılık timsali seyahat şişelerine kolonya falan koymuştum. ( Alışveriş Terapisi  yazımda bahsetmiştim.) Sonra baktım başka şeyler için de kullanabilirim neden biraz daha almıyorum dedim doldurdum sepeti. Malum yurtta kalıyorum ve banyo ekipmanlarımı yurda sığsa vinçle götürecek durumdayım. Tek sorun yurda sığmaması ! Elimde köy peyniri ve türevleriyle dolu poşetler köyüme gider gibi odadan banyoya gidiyodum. Şampuan, saç kremleri, sabunlar, duş jelleri, lif, scrublar, tarak, havlular... benim poşetler kaç ton çekiyo. Çareyi sepet almakta buldum sanmıştım göz göre göre nasıl yanılmışım ! Sepete sadece yüz temizleme ürünlerim sığıyo. Hesabı yine tutturamamışım. Mühendis kafası. Sığdırırım sandım.

    Her neyse bu aldığım şişeleri sevgili arkadaşım hgkgünlükleri ile başladık doldurmaya. Şampuan, duş jeli ve saç kreminin devasa kutusunu taşımaktan kurtuldum en azından. Hem de kendi şişelerine kıyasla bayağı bi tatlı. :)


    Dolum tesisi gibi bi birine bi diğerine aktardık şampuanları, kremleri. 

      -Mavi kalpliye pembe duş jeli mi daha gider, böğürtlenli köpük mü? 
      -Pembe gitti sanki. 
      -Pembe kalpliye saç kremi dökelim beyazya yakışır.
      -Ben bu pembe duş jeline az köpük karıştırcam bunun tonu tutmadı. (?)
      -Ya bitlenirsek ? !
      -Aa evet hangisine koyalım bit şampuanını ? !!


    Farklı kimyasal ürünleri karıştırınca bozulur falan derler ama ben duş jeliyle duş köpüğünü karıştırdım. Mis gibi de oldu. Demek doğalarına aykırı bişey değilmiş. Hafif bi korkuyla bişey olur mu ki diye bekledim ama henüz sorun yok. Madem yok, tekrar karıştırcam !



    Banyo ekipmanlarım kullanıma hazır ! Bu minik şişeleri yanıma alınca 'ne unuttum, ne vardı alacak' diye dolanıpduruyorum dolabın önünde, az yer kaplıyolar sevinemiyorum, endişeleniyorum. :)


    Hazır bahar da gelmişken seyahat şişeleri boş durmasın, alıp bi köşeye atmayalım, seyahatimize kadar değerlendirelim, bide annelerimize babaannelerimize renkli renkli lifler sipariş edelim, bahar lifi örsünler. Banyodada da bahar çiçekleri açsın :)

    10 yorum:

    1. Çok yaratıcı gerçekten bunları gratiste hep görüyorum ben ne yapcam kullanılmazki bunlar diyorum almıyorum çok güzel değerlendirmişsin eğer alırsam bende böyle kullanırım çok şekerler aydınlattın beni:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. bidahaki görüşüne hemen almalısın yapacak çok şey var :)

        Sil
    2. like like like diyorum bayıldım şişelerine:) bide muhabbete bayıldım :) ha bide fotolar var iyi yakalanmış ;) bitlenirsen haber ver ben yapmayım:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ben de seni like like like :) bitlenirsem 'bitlendim' postu yapacağım :D

        Sil
    3. enee bunlardan bende de varki gece gece aklıma girdin bak şimdi kalkıp şampuan mı doldurcam ben yarın eve gelir gelmez ilk işim...emeğine sağlık canım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. sen de yaparsan ben de onları görmek isterim :)

        Sil
    4. bahar geldi banyolarda renkli cıvıl cıvıl olmalı kesinlikle
      yurtta kalıyosun uz üniversite okuyorsunuz heralde çok eğlencelidir o tür ortamlar sizde tadını çıkarıyorsunuz gayet özledim üniversite ortamını:)baktıkça okurum sizi:)

      YanıtlaSil
    5. Bu şişeler benimde gözüme çarpmıştı ama daha almamıştım.Sanırım bunlardan benimde almam lazım en acilinden. :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hepimizde olsun her banyoda içimiz açılsın :)

        Sil