• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 9 Mart 2013 Cumartesi

    En Mutlu "Happy Box" benim :)

    Melodram 'ın mutluluk projesi için kutuları heyecanla hazırladık, eşleşmeleri, kutuların gelmesini çok büyük heyecanla bekledik. Sonunda her şeye değdi. Sevgili Ebru İ.S. benim için çok özel, çok güzel, çok kullanışlı hediyeler hazırlamış. Bu sabah gördüm hediyelerimi bin kez baktım ama hala bıkmadım bakıp bakıp seviyorum :) Bir de nelere kullansam diye düşünüyorum, yurttaki masam bu hediyelerle dolacak galiba :)


    Önce görünce aşık olduğum makyaj çantalarını görün istedim. Bu kadar tatlı bi çanta daha olamaz heralde ve de her şeye kullanılabilir. Tam benlik bi hediye ayrıca puan hastası biri olduğum için :)


    Çok şık bi saat bana da çok yakıştırdım valla :) Sürekli takacağımı düşünüyorum. Yine tam bana göre hediye seçmiş Ebru :)




    Bu şeker mi şeker kutu ve en az onun kadar şeker fotoğraf albümünün güzelliği ve kullanışlılığı hakkında konuşmaya bile gerek yok :) Kutu masamın baş köşesinde yerini aldı bile, fotoğraf albümü için de yeni fotoğraflar çekinmeye başladık :)


    Bi kutu daha çıktı kutudan, hem bunun hatırası da var Kuşadası'ndan :) Bu kutuya minik gümüş olan takılarımı falan koymayı düşünüyorum. Bu şık çerçeveye koyacağım fotoğrafı seçtim en kısa zamanda çıkarttıracağım, masamda yeri hazır :) Her gördüğüm boş yere mum koyarım, Ankara'da odamdaki sandığımın ve makyaj masamın üstü mum dolu hatta, yine biliyo gibi tatlı bi mum koymuş kutuya Ebru :) Hem de lavanta kokulu.


    Çok tatlı bi notluğum ve onun takımı kalemim oldu. Kalemi hemen açıp kullanmaya başlayacağım, bitecek diye korkuyorum :) Bozuk paralarımı da düşünmüş Ebru, sırt çantası şeklinde bozuk para cüzdanı, hemen paraları doldurup baktım nasıl duruyor diye, çok tatlı maşallah :) Günlük takmak için çok kullanışlı ve tatlı bir de tokam oldu.


    Bir çorap bu kadar şeker olabilir mi giymeye kıyamıyorum hala açamadım bakalım herkes görsün hediyelerimi öyle açacağım :)


    İkili yastık kılıflarım. Yastık delisiyimdir bunu da tutturmuş Ebru :) Çift kişilik ama ikisini de ben kullanacağım, annem görse çeyizine koyalım der :))


    Okumadığım ve görünce güzel bi izlenim bırakan bi kitap çıktı bi de kutumdan. Bugün yatınca başlayacağım hemen çok merak ediyorum.


    Benim için en özel hediyelerden biri bu oldu. Hem uğraşılmış hem de uğraşıldığına değmiş, bir de blog ismim yazıyo üstünde daha tatlı ne olabilir ki :) Yememek için zor tutuyorum kendimi :)



    Makyaj malzemeleri, kalem, far, kremler her kız gibi tabiki bayıldığım şeyler zaten. Şu Watsons'ın çikolatalı maskesini çok merak ediyordum hiç almamıştım iyi denk geldi yarın deneyeceğim bunu da. Fırça da özellikle seyahatlerde çok işime yarayacak, hep yanımda olacak. 


    Yine tatlılık fışkıran bir hediye, çok şık, sevimli bi kart. Bi de not yazmış çok mutlu, sevinçli bişey oldum :)

    Melodram ve Ebru İ.S. , beni çok çok mutlu ettiniz ikinize de çok çok teşekkür ediyorum :))

    Bu arada şimdi gördüm Ebru İ.S. da benim hediyelerimi o kadar güzel anlatmış ki hediyelerim daha güzel daha anlamlı olmuş :) İşte benim Happy Box'ım :)

    2. Happy Box a da katıldım, yine aynı heyecan, yine aynı mutluluk, her şey güzel olsun yine inşallah :) Herkes benim gibi şanslı olsun :)

    14 yorum:

    1. Ben de çok sevindim beğenmene hediyeleri:)
      Sen de hem çok hoş anlatmışsın hem de zevklerine uygun olduğunu belirtmen içimi bin kat rahatlattı:)
      Kurabiyemin kırılmamış olmasına çok sevindim.biraz aceleye geldi ama sen yine çok zarif bir şekilde beğenini dile getirmişsin:)
      Hepsini güle güle kullan,umarım yeni turda da çok beğeneceğin güzel bir kutu alırsın :)
      Seni tanıdığıma da çok sevindim ayrıca;)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. için rahat olsun bayıldım valla :)

        Kurabiyeyi amacı dışında kullanacağım hatıra olarak saklayacağım insan yiyemezki bunu :)

        İnşallah hepimiz de çok mutlu kutular alırız yine, ben de çok çok memnun oldum iyi ki eşleşmişiz :)

        Sil
    2. çok güzel bir kutu gerçekten. iyi ki katılmışız musmutlu olduk hepimiz ^.^

      YanıtlaSil
    3. Makyaj çantasında gözüm kaldı benim. o.O Umarım başına bişi gelmez.:) Hepsini güle güle kullan,mutlu olmana çok sevindim bende. <3 :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. gelmesinn bigün happy box serisinde eşleşirsek bulurum sanada böyle bişey :)senin sayende :)

        Sil
    4. içim gidiyor katılmak için, sırf bu yüzden blogumu etkin olarak kullanmaya başlayabilirim şu yoğun halimde :) ben de hediye istiyorum böyle birsürü :)

      YanıtlaSil
    5. Makyaj çantası, saat ve kutu favorilerim oldu.. Kurabiye el yapımı anladığım kadarıyla gerçekten anlamlı olmuş senin için:)hepsini güle güle kullan canım ikincisi için de bol şans:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. En güzelleri işte dimi ben de özellikle makyaj çantasına bayıldım :) teşekkür ederim :)

        Sil
    6. Güle güle kullan hediyelerini^^ Mutluluğumuz daim olsun^^

      YanıtlaSil
    7. siz kızlar gerçekten güzel şeyler yapıyorsunuz :) çok şanslısınız bizim böyle bişey yapma gibi bi ihtimal yok sanırım :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. sizin için de vardır mutlaka eğlenceli şeyler araştırınca bulunur :) ama galiba daha şanslıyız biz :)

        Sil