• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 26 Mart 2013 Salı

    Gönül uyumak istiyor, beden biçare !


    Her gün sabahın ilk ışıklarında ayakta olmak istiyo ruhum (!) Durum böyle olduğu için hafta içleri erken kalkmam gerekliliği yetmiyo hafta sonu da ingilizce var. Alarmı 1 saat boyunca her 5 dakikada bir erteleyebilme yetisine sahip olduğumdan dolayı saati uyanmam gerekenden 1 saat öncesine kuruyorum. Ama yok öyle bi biyolojik saatim varki anlıyorum bu tuzağımı ve yine derse 10 dakika kala montumu dolmuşta giyerken buluyorum kendimi ! Vaziyet böyle çetrefilliyken, bedenimin dinlenmeye, ruhumun arınmaya ihtiyacı varken yapmam gereken birsürü şey daha var. Kendim yapıyorum. Kaşınıyorum. 'İcat çıkarma' diye söylenesim var kendime.

    Endüstri Mühendisliği Kariyer Zirvesi'nin ilk günüydü bugün okulda. Çiğköfte standında görevliydim. Yedirme amaçlı ama misafirlere, kendime değil, bunu bana birinin anlatması lazım ! Midem çekiyo tüm günün acısını. Yesem olmuyor, yemesem olmaz. Güzelliği, eğlencesi bi yana, bu günden bana kalan topuklu ayakkabı sancısı ve çiğköfteli mide spazmı ! Yarın tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ilk yapacağım şey çook rahat dolgu topuk ayakkabılarımı giymek. İkincisi de kudurmuş gibi çiğköfte yememek ! Temizlik görevlilerinden biri yanıma gelmiş 'sen çiğköfteyi çok mu seviyon çok yiyon da' diyo ya manyak mı ne durmuş beni izliyo sonra gelip anasıfı seviye soru soruyo. O kadar yadsınmayacak bi durum varmış ortada ama demek adam haklı belki de. Neyse yarını da geçireyim hem giydiklerimin hem de neler olduğunun 2 günlük raporunu sunacağım bol bol :)

    Gelelim 'bu kıza bu da yetmedi yorgunluktan bayılmak istiyo' diye bağıran aktivitemize. Bilindiği üzre Oriflame satışı yapıyorum ve elimizde indirimdeyken aldığımız kutu kutu ürün var. İşte bunları tatil gelmeden bitirelim diye kampanyalar, indirimler, çekilişler, yeme içme, muhabbet etme herşey dahil bi etkinlik düzenledik odada. Birazdan ürünleri de hazırlayacağım bu yorgunlukla, mide ağrısıyla. Yarın mühendislik zirvesinin kokteyli de olabilirmiş zirve çıkışında. Eğer o da olursa 9 dan akşam 6 ya zirve, çıkışta kokteyl, yurda gelince de Oriflame buluşması... Ben istedim ama dimi hareketli hayatı.

    Birazdan yarını hiç düşünmeden, midem için aldığım sodamı yudumlayarak Oriflame ürünlerimi ayarlayacağım. 

    Evet, hayat hala güzel :) En güzeli de bu yorgunlukla, uykuyla yumuşacık yatağa gömülüp, mayışmak, uyumak :)


    bonne soirée, tout le monde !

    1 yorum:

    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      YanıtlaSil