• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 16 Mart 2013 Cumartesi

    Yeni Bir Gün Doğdu !

    Geçtiğimiz hafta fazlaca bi alışveriş yaptığımı ve bunun bana zarar verebilecek boyutlarda olduğunu yazmıştım. Baktım bir şey olmadı, yemem içmem, alışverişimi yaparım deyip attım kendimi uzun zamandır gitmediğim Kızılay'ın sokaklarına. Öyle bi atmışımki, akşam, 1 saatlik mesafede olan okuduğum nezih, nadide şehrime dönmem gerektiğini unutmuşum. Yine geçen hafta olduğu gibi elimde alışveriş poşetlerim, sırt çantam, kol çantam, köyden indim şehire olmasın dedim ! ve gitmedim. Sabah direkt ingilizce kursuma geldim artık. Azcık(!) zor uyandım ama akrabalarına köyünden poşet poşet süt peynir getiren, otobüste kendi oturmayıp poşetlerini oturtan teyzeler gibi binbir çile çekeyim istemedim. Geceden, kaçta arabaya binersem derse yetişirim diye bi ölçüp biçtim kafamda fakat pek muvaffak olamamışımki 9 buçuktaki derse 8 buçukta gittim. Hayır bide yurda uğramadım üşendiğimden, öyle başta saydığım yükümle kursun önünde dikildim kaldım. Sonra bi baktım kursun önündeki kaç yıllık parkta gayet hoş, temiz görünen banklar, çardaklar varmış. Hemen geçtim bi çardağa, yükleri masaya yığdım ve şükür oturdum. Havada bi güzeldi anlatamam ! Arkadaşımı aradım çağırdım hemen, biraz erken geldi o da kursa ama benim sayemde bu güzel havadan faydalandı değil mi, ben öyle düşünüyorum ! :) Bi gün yine erken gelip, bu çardaklarda kahvaltı yapmak lazım dersten önce, yaz azcık gelsin de :)


    Yazının adının asıl nedeni bütün bu anlattıklarım değil. Gün boyu bu şarkıyı dinlemiş olmam..


    Bu arada yazıya alışverişlerimi anlatmak, göstermek niyetiyle başlamıştım, amacından saptı. Bayağı fazla fotoğraf var hepsine ayrı ayrı bakmak lazım şimdi, baktım başka konuya da geçtim devam edeyim dedim :) Fotoğraflara bakayım, seçeyim, aldıklarımı da göstereyim o zaman. :)

    4 yorum:

    1. bak işe yaramış erken gitmen çok iyi ayarlamışsın:) ooh kahvaltı ne sarar burda birde sabah erken saatlerde birde böyle güzel bir havada:)

      YanıtlaSil
    2. sorma çok iyi ayarladım :) havalar az daha ısınsa da kahvaltılar piknikler yapılsa :)

      YanıtlaSil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    4. Merhaba Rengarenk Yakamoz; Banner reklamını kabul ettiğimiz sayılı site sahiplerinden biri olduğunuz için, sayfalarınızın trafiğini dahada çok artırmaya yönelik özel bir kampanyamız var buradan ulaşabilirsiniz.. Saygılar

      YanıtlaSil