• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 16 Ağustos 2013 Cuma

    Çeyiz alışverişimden güzellikler ♥

    Not: Başlıktan ve içerikten ötürü evleniyorum, evlilik hazırlıklarındayım sanabilirsiniz, bu sizin en doğal düşünceniz. Ne yazıkki en az 2 yıl böyle bir durum söz konusu olmayacak fakat yine de benden yarın evleniyormuşumcasına yazılar okuyacaksınız :) Hoşuma gidiyor ne yapayım :)

    Bu yıl bende bi çeyiz sevdası aldı başını gidiyo. Benden çok da annemde. Her gördüğümüzü bunu da alalım çeyize koyarız, şu tam çeyizlik diyerekten sandıkları, hurçları doldurduk şimdiden. Ben sondan başlamış bulundum hazırlıklara. :)

    Sandığımda yerini alan son tatlılıklardan bahsedeyim :)

    Bu aralar A101 ve BİM'e oldukça güzel şeyler geliyo ama genelde ilk günden bitiyo güzel şeyler. Ben de tesadüfen ilk gününde gitmişim kalan her şeyi aldım. Ama asıl istediğim çay setini bulamadım 3 tane A101 gezmeme rağmen. Neyseki benim çok değerli arkadaşıma bahsedince hemen bulmuş almış :) Çay setime kavuşunca onu da paylaşırım :)

    Oriflame yaparken kahvaltı seti, çay seti, tava seti dolmuştu ev, hepsini çeyizime koydum bekliyorlar. Bu 2 katlı kurabiyeliklerden de gelmişti Oriflame'den, o yüzden bunu alırken düşündüm gerekli mi diye çünkü evleneceğim zaman daha değişik modeller gördüğümde onlardan da almak isteyeceğim biliyorum ama aklımda kalacağına evim kurabiyelik dolsun ne olacak dedim kaptım en güzel desenlisini :) Monte ettim fotoğrafladım, söküp paketleyip geri koydum.:) 10 ya da 15 tl idi kurabiyelik.


    Bunlar da bardak altlıklarım. Ucuz diye biraz abarttım da çok da iyi güzel oldu bence. :) Baştakinin desenine bayıldığımdan 2 paket aldım, birini şimdi kullanıyorum, diğerleri hop çeyize. Açtığım paketin birini bardak altlığı olarak kullanıyorum diğerlerini amacı dışında kullanacağım muhtemelen :) Bi paketin içinde 4 tane var ve fiyatı 3 tl paketin.



    Kahve fincan setini desenli istiyorum diye almayacaktım ama 10 tl diye de alayım bulunsun istiyodum, sonunda aldım annem arkadaşının kızına hediye etti. Benim olmadı ama aldımya içim rahat mı çook rahat :))


    Bu şekerlik tam şeker bi şey. Fiyatı 2 buçuk tl. Bidaha alcaktım şimdi kullanmalık hatta bitane de eve ama kalmamıştı ne yazıkki.






    İşte A101'in çeyizime kattıkları.. Darısı evliliğin diğer hazırlıklarına; ev, iş, en önemlisi koca vs.. :) Bir yandan çeyiz hazırlarken bir yandan da okuduğum şehirdeki evimi düzmeye başladım bu arada, dün oda arkadaşımla sosyete pazarı alışverişine çıktık annelerimizle. E tabi yanımızda anneler de olunca aldık da aldık :) Eve geldim bir sürü poşet çıktı her poşetin içinden, çoğu da okul zamanı için. En kısa zamanda onları da paylaşacağım. Benim alışveriş postu hazırlarken içim açılıyor, çeyiz alışverişi de özellikle hoşuma gitti :) Sizin de okurken fotoğraflara bakarken içiniz açılır inşallah :) 

    Daha iyisi sizlerin olsun rengarenk dostlarım :)

    10 yorum:

    1. Burada o fincan takımı 15-20tl falandı kesinlikle 10 değil ve aldıklarına bayıldım bu kadar güzel şeyleri hem de uygun fiyata almışsın :) Benim de henüz evlenme durumum yok pek çeyizlik bişey de almadım ama çok alası geliyo cidden insanın :)Hepsini güle güle kullan inşallah :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hımm bende 10 diye hatırlıyorum burda hatta alayım dedim ama evde yeterince takımım var diye almadım..ayrıca çeyizler süper güle güle kullan darısı mila sana :D

        Sil
      2. Çok teşekkür ederim daha rengarenkleri sizin olsun :) Amin diyeyim :)

        Sil
    2. Çok ilginç aynı mağazada farklı fiyat şimdi fişe baktım 10 tl
      Ben de bayılarak aldım elbet evlencem diye ama sen en iyisini yapmışsın çünkü evleneceğim zaman da beğeneceğim şeyler olacak ev eşya dolacak alınca da :) Ama dayanamıyorum işte..
      Çok teşekkür ederim Mila'mm :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aaa aynı mağaza da değildi ama Kipa'da görmüştüm ben. Buradan Kipa'nın ne kadar kazıkçı olduğunu da anladım :p Evlilik yaklaşıp çeyiz alışverişine başlayınca da insanın iki ayağı bi pabuça giriyo diyolar inşallah o durumda da kalmam ^^

        Sil
      2. Ondan da korkmuyo değilim aslında yine de çok beğendiğimiz şeyleri kaçırmamak lazım

        Sil
    3. Canım çok hoş hepsi güle güle kullan :)
      Sitede göremedim bu haftanın aktüel ürünleri değil galiba? Kurabiyelik beni al diye bağırıyor şuan adeta :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yok bayram haftasının galiba bu ürünler. Bu haftanınkinde pek bişey göremedim ben belki yatak örtüsünden alabilirim ama kalırsa :)
        Çok teşekkür ederimm :)

        Sil
    4. Canım çok güzel hepsi. :)
      Güzel günlerde kullanırsın inşallah. :)
      Geçen gün annem bana da dedi çeyiz alalım diye ki benim için en en az 3 yıl var.Bende ben daha küçüğüm anne haha falan dedim. :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sen yine de ara ara al çok beğendikçe sıkışmayalım sonradan :)
        Amin inşallah çok teşekkür ederim :)

        Sil