• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 18 Ağustos 2013 Pazar

    Rengarenk Hobi Masam ♥

    Annem eski sandığını kilerde saklıyordu geçen yıla kadar, kileri temizlerken ben el koymuştum odanın ortasına çok yakışmıştı ama her yıl sıkılıp farklı şekilde dekore ettiğimden eşyalar ordan oraya savruldular yine odanın içinde. Sandık buraya düştü güzel de oldu sanki. Üstünde kozmetiklerim vardı başta, öyle çok kalabalık durdu içime sinmedi bende sandığı ve çalışma masamın zemin katını hobi masası olarak düzenledim. Bi kaç çalışmam oldu bile. Böyle daha da içimden gelerek yapıyorum her şeyi. Hem kendime hem hediyelik birsürü şey çıktı bu masadan, onları da paylaşacağım en kısa zamanda.


    Kumaşlara tüllere olan hastalığımı anneannemden almışım. O da ne bulsa biriktirir bir şeyler yapar değerlendirir bu yaşında bile. Ben de her gittiğimde beğendiklerimi toplayıp getiriyorum, yine koca bi poşet dolusu tül, kumaş getirdim. Bu tül de tam sandığıma göreymiş desenine bayıldım ! Kenarlarından iğnelerle tutturunca da gelin gibi oldu sandığım :)


    Yan masa da böyle kutularla dolu. Hepsinin içinde farklı farklı hobi malzemelerim var. Masayı hemen göstermek için çekmiştim içindekileri unutmuşum. Detaylı halini, içlerini de paylaşacağım en kısa zamanda. Odamın her yeri böyle şirin şeker, bu köşe de ayrı bi tatlılık, ferahlık kattı :) 

    Sizce nasıl olmuş beğendiniz mi ? Önerileriniz, düşünceleriniz varsa lütfen söyleyin, daha güzel ve pratik şeyler yapmak istiyorum :)

    Rengarenk, huzurlu, mutlu günler bizim olsun ! :)

    8 yorum:

    1. Çok çok cici olmuş.. Bayıldım..:))
      Selamlar...

      YanıtlaSil
    2. Ne kadar yenilersen yenile benim için bilindik şeyler, tanıdık eşyalar...
      Belki bi ip ucu vardır diye inceledim ama göremedim :)

      YanıtlaSil
    3. Ne güzel bi köşe, tam mutluluk köşesi olmuş :) Nacizane önerim üzerine tül örtmemen, anladığım kadarıyla sandığın orjinal rengi dokusu çok hoş, sadece çalışırken zarar görmemesi için üzerine şu pazarlarda falan satılan cam gibi görünen şeffaf şeylerden alabilirsin. Ben doğal dokuları sevgiğim için ilk aklıma gelen bu oldu :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ne güzel dedin teşekkür ederim :) Tam seninle aynı düşünceyle sandığı o şekilde 1 yıl boyunca kullandım öyle çok içime sinmişti aslında ama sıkıldığımdan böyle bi şey yaptım :) Önerin için de çok teşekkür ederim :)

        Sil
    4. çok hoş görünüyor. Sağ taraftaki cup cake olan nedir?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O hobi ürünlerini rahat alayım diye para biriktirdiğim kumbara :)
        Teşekkür ederim :)

        Sil