• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 25 Ağustos 2012 Cumartesi

    Eviniz odanız için tatlı fikirler:) organize edelim.

    Yeni aldığım çorap takı kutusundan, düzleştiricim cd.lerin arasından çıkınca, hatta yüzüklerim hiç çıkmayınca evi çantalarla kutularla doldurdum. Aklıma estikçe kendimde yapıyorum kaplıyorum. Her şey yerli yerinde. Aceleyle bişey aramadığım sürece! Artık hediyelik yapıyorum elimdekiler bi ömür idare eder beni. Ama çok beğenince dayanamıyorum yine kendime saklıyorum :)


    Bikaç bişey çektim. Önce kendi yaptıklarım. Alttaki kutu ayakkabı kutusu. Hiçbirini atmam elbet lazım olur diye. Bu da lazım olmuş hali :) Kaplama stickerlarla kapladım kutusunu da kapağını da. Çok beğenmedikçe kutu almıyorum. Çok hoş stickerlar var. Kaplayınca satılanlardan daha güzel oluyo. Üstteki kutu da el yapımı. İnce mukavvadan yaptım sonra da kapladım. Nette birsürü kutu yapım örnekleri var. Çok ilginç şeyler de bulabilirsiniz. Bende hepsini deniyorum. İlerde diğer yaptıklarımı da netteki modelleri de paylaşırım.
     İnce kot elbisem vardı kestim biçtim yine ayakkabı kutusunu kapladım. Kenarlarını kesip iplerini çıkardım eski bi görünümü oldu. Kapağını da kullanmadığım bi bluzle kapladım. Baya bişey aldı içine. Ikea'dan 3lü saklama kutuları almıştım. Önünde presli notluk vardı. Kağıda yazıp içine yerleştiriyosun ne olduğunu falan yazıyosun. Bunlara da öyle bişey yapılabilir. Ya da resim falan..
     Şeker gibi şeker kutum. İçinde küçük küçük şekerler çikolatalar renkli sakızlar var. Sayemde uzun süre içinde durmuyolar :)Arkadaşlarıma odama gelen misafirlere ikram ediyorum. 
     Hanımeller bikaç tane alınca bu kutusunu veriyodu. O mor olan eski tişörtüm. Kapağındaki puanları da ojeyle yaptım.

     Küçük işlemeli olanları Kapadokya dan aldım. Sonra gördümki heryerde var. 
    Dolapları çekmeceleri ıvır zıvırla doldurup her bişey aradığımda sinir küpü olmak yerine bunlara koyup öyle yerleştirmek daha yaşanılır oluyo.

    2 yorum:

    1. blogumda dikkatinizi çekti mi bilmiorum ama çoook severim kutu kaplamayı:)sizinkileri de çook beğendim elinize sağlık

      YanıtlaSil
    2. evet sizinkileri de sürekli takip ediyorum ilham aldığım çok şey var:)

      YanıtlaSil