• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 14 Eylül 2012 Cuma

    Ye Piknik Yap Gez.

    Baktık kış geliyo bi pikniğe gidelim dedik. Lisedeyken dersanece gitmiştik beğenmiştik Mavi Gölü. Yalnız haftasonu gidince birazda geç kalınca yer bulunmuyor. Nereyi bulursan razı oluyorsun. O yüzden haftaiçi gittik. Diğer piknik alanlarına göre oldukça bakımlı ve lazım olan herşey mevcut. Yiyeceğinizi içeceğinizi masaörtünüzü alıp gitmeniz yeterli.



    Böyle küçük bi tekne turu var. 20 dk falan sürüyo. Akşam binmek güzel bide rüzgar esiyo sadece göle odaklanınca denizdeymiş havası oluyo Ankara da böyle idare edilebilir:)) Bide tosbalar var onlara daha önce binmiştim adamlar tekne turu şöyle güzel böyle güzel diye bağırınca buna bindik ama tosbaları tercih ederim.


    Çardaklar kamelyalar dolu heryer. Yere kilimini serip uyuyan hamakta yemek yiyende var. Barbeküsü de var ayriyetten yüke gerek yok mangal kömürü almak yeterli. Almasanızda aç kalmıyosunuz herkes yerden ağaç dalları çıralar topluyo. Bizde çay için topladık hatta gören bekçiler odun parçaları veriyolar.



    Güneşi de bööyle batırdık. Heryer ışıklandırma dolu akşamda hiç problem olmuyomuş ama tam gittiğimiz gün elektriği arızalıymış hiçbi lamba yanmıyodu. Böyle de bi şansımız var.



    -Oha şuna bak.
    -Sürekli yaklaşıyor mu ne.
    -Çok gelişmiş dolunay!
    -Yok be güneş bu. Akşam akşam ne işi var.
    -Dolunay. Dolundolunay!

    Tam da gittiğimiz akşam bir doğa olayı yaşanıyomuş meğer geç anladık. Fotoğrafta da belli oluyo ama böyle değil daha kocaman bişeydi. Bu en iyi çekim. Tekne turunda farkettik yanımızda gibiydi.




    Şimdi valiz hazırlıyorum. Cumartesi okuluma, köyüme, kürkçü dükkanıma geri döncem bakalım. Bakalım bu yıl neler neler olcak heyecanla merakla birazda endişeyle bekliyorum...

    4 yorum:

    1. Piknik harika geçmiş görünüyor hem güneş hemde dolunay muhteşem sevgiler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. harika geçmişti evet daha önceden görebilseydim keşke sizi:(

        Sil
    2. Mavi göle ben de gittim ama bu kadar güzel gözle bakmamışım:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. bakmışsındırr bi de fotoğraflarla bakınca ayrı olmuştur:)

        Sil