• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 11 Nisan 2013 Perşembe

    3 günlük Rengarenk Çekiliş kritiği :)


    Bu tatlı şeyi Facebook'ta çekilişimin tanıtımı için yaptım şimdi. Açıkçası çekiliş işine girerken çok umutlu değildim ama şimdiden hayatım güzelleşti, hareketlendi :) Yorumları takip ediyorum ama yanıtlayamıyorum çünkü çok vaktim olmuyo sürekli yorumlara bakmak için katılım sayısını merak ediyorum direkt göreyim istiyorum :) Yorumlara toplu bi cevap vereyim istedim, genel olarak katılımlara sevindim bide bazı takipçiler blogumla ilgili yorum yapmışlar, böyle şeyler görünce daha da çok sevindim :) Bazı mailler aldım, arkadaşlıklar edindim çekilişim sayesinde şimdiden, bu da en sevindirici tarafı galiba :) Daha çok gün var, kalan zamanda da mutluluk getirsin çekilişim :) 3. günden hemen karar verdim ama bu çekilişleri devamlı olarak sürdürmek istiyorum inşallah :)

    Bu arada çekiliş yazımda belirtmeyi unutmuşum, burada belirtmiş olayım, kazananı RANDOM.ORG ile belirleyeceğim, kazananı açıklayacağım yazımda adınızı takip edebilirsiniz.

    İşte böyle bunları söylemek istedim :) Son katılım tarihi 14 Mayıs olan çekilişime katılmak isterseniz;



    rengarenk kalın :)

    6 yorum:

    1. Bu random la nasil belirleniyor bende cekilis yapmak istedim onceden bi random a bakayim dedim ama sadece sayilar var isimleri falan nerden gorucem cok acemiyim bunda biraz yardim edersen sevinirim :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. katılımcıları excel programına yazıp random.org dan kazananın katılım numarasını belirleyeceğim daha sonra fotoğraf ya da video olarak görsel ekleyeceğim bloga :)

        Sil
    2. Randomla nasıl belirleniyor bende de bilmek isterdim. Çekiliş yapmayı düşünüyorum. Hem de hediyelerim Azerbaycandan gelicek ellerinize direk :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. bi üst yorumda belirttim nasıl yapacağımı :) sen yap geliriz biz de çekilişine tabiki :)

        Sil
    3. inn ki canım bi çok blog çekilişine katıldım ama en çok seninkini kazanmak istiyorum nedendir bilemedim dün gece yatağa yatıp senin hediye kolini düşündüm sonra bana da tuhaf geldi tabiii :)) ama güzel şey

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. :) enn çok isteyene çıksın inşallah :) çok da heyecanlı :)

        Sil