• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 8 Nisan 2013 Pazartesi

    Korkuyorum yurtta kalmaktan korkuyorum insanlardan !


    Bu yıl oda sorunu oda arkadaşı sorunu yaşamadımya illah çıkacak bişey yurttan soğutmalık. Oda arkadaşımın parası çalınmıştı bikere hemde ilginç bi şekilde. O gün cüzdanında 170 tl varmış, cüzdanı dolabına koyup çıkmış, diğer oda arkadaşım da tuvalete mi banyoya mı nereye gittiyse heralde o arada biri girmiş odaya, kız geldi cüzdandan sadece 50 tl yürütülmüş. Biz kaybetmişsindir, harcayıp unutmuşsundur diyoduk, kız kendinden çok emin. 

    Daha yeni sınıf arkadaşının odasında kalmaya başladı aynı arkadaşım, bi 50 tl de o odada yürütmüşler. O zaman anladık kesin hırsızlık olayı kaybetme falan değil. Aradan az zaman geçti, 2 gün önce yine yurttan bi arkadaşın odasına girmiş etrafı dağıtmış paraları alıp uçmuş. Bu sefer çok oldu diye polis çağırabilmişler sonunda ama polis herkesten parmak izi alamam deyip gitmiş. Daha bunları yeni duymuşken hala yenileri ekleniyo. 

    Dün akşam da bi gürültü koptu koştuk baktık yine aynı oda arkadaşımın odasına girmişler cüzdanı ve parfümleri yokmuş. Al parayı git madem parfümleri napacan ! Zaten bi işine yaramamış. Panikle biri geliyo diye tuvalete girmiş tuvaletin hava boşluğundan atmış bütün parfümleri. Hava boşluğunun bittiği yer de yurdun etüt odalarından birine bakıyo, zemini etüt odasına çökmüş, parfümler ordan düşmüş kırılmış heryer parfüm kokuyo. 

    Bi yandan oda arkadaşımızı bulup konuşmaya sakinleştirmeye çalışıyoruz, bi yandan herkes koridorlara yayılmış, milletle günün kritiğini yapıyoruz, bi yandan aç karnımızla olan sinirimizi, korkumuzu hırsız kıza kusuyoruz. Polis yine geldi, yine bişey yok. 3 4 şüpheli var, yönetime de bildirmişler ama ya değilse diye hiçbiriyle konuşamıyo bile polis. 

    Şüphelilerden de tırsıyorum başka şüpheli falan olursa bana söylemesinler yüzlerine bakamıyorum sanki insan değil başka bi yaratıkmış gibi geliyo korkuyorum !

    Herkes birbirine yeni şeyler anlattıkça herkes birbirini daha çok korkutuyo. Bugün ailelerimizi de arayacağız, yurdu arayıp hırsızın bulunması konusunda baskı yapmaları için.

    Umarım enn kısa zamanda yakalanır. Gece zor uyudum, tuvalete gidemiyorum başımda Şirin' i bekletiyorum. kapının önüne masa çekipte uyuyoruz.

    Daha 3 ay var şu yurttan gitmeme her gün böyle geçmez !

    11 yorum:

    1. Canım çok geçmiş olsun umarım hemen yakalanır hırsız...
      parmak izi alınmadı mı yurttan kimseyi çıkarmayınca bulunurdu o anda aslında

      YanıtlaSil
    2. Umarımm. hepimiz aynı şeyi dedik herkesten alınamazmış. şüphelilerden alın demişler o da olmazmış direkt alınamazmış. kısacası korkuyla bekliyoruz..

      YanıtlaSil
    3. çok çok geçmiş olsun

      YanıtlaSil
    4. Yurttan biri olup nasıl yakalayamıyorlar:/ Kapıların önüne kamera sistemi kursunlar. Her kata bir tane yeter yani:(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çıkış kapısında var kamera onun da kayıt özelliği yokmuş çok güveniyolar kendilerine galiba.. Yarın toplantı varmış her şeyi konuşacağız söyleyeceğiz bakalım...

        Sil
    5. Ahh bizim yurtdada olmuştu. Kaç bin lira çalındı. Bizim yurdun nerdeyse hepsi özel üniversite. Hırsız bi giriyor

      YanıtlaSil
    6. Profesyonel foto makinesi para altın takı milletin 600 700 liralık cizmeleri toplayıp gidiyor ve yurt polis bile çağırmadı :-( yurtlar bu durumda kötü:-(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ne kadar cesaretli bu insanlar ya.. en iyisi yurtca birleşip polisle görüşmek öyle daha çabuk ulaşılıyo sonuca

        Sil
    7. çok çok geçmiş olsun insanın huzurunun böyle kaçması çok kötü :( umarım çabucak yakalanır hırsız :(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hala tık yok yurttan da polislerden de. umarımmmm :(

        Sil