• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 14 Nisan 2013 Pazar

    Mini alışveriş listem :)

    Her cumartesi pazar kursa giderken Migros'un önünde iniyorum -inmek zorunda kalıyorum-. İnmişken de vakit varsa kim önce giderse yemelik dolduruyoruz poşeti. Bu hafta gittiğimde biraz fazla beklemiştim iyi de oldu. Almalık birsürü şey buldum kendime. Kursa çıkacağım için elimde yük olmasın dedim hem de şu sıralar çok para harcamamam lazım kredi gelsin neler neler alcam. Beklerken görüpte istediklerimi hemen fotoğrafladım. Neler istemişim bakalım..

    Şunların tatlılığına bakın ! Çiçeklere bayılıyorum, evimizden de anlaşıldığı gibi. Arada yurda masama koymalık da alıyorum ama onlar pek uzun ömürlü olmuyo, ben de kıyamıyorum. Yurtta yarım litrelik pet şişeyle suluyorum zavallıcıkları. Şöyle tatlı şeyler kullansam sulamak için daha fazla yaşarlar bence :)


    Tava şu sıralar çok da işime yaramaz, hediye olabilir belki ama fiyatı çok ucuzdu çok dandiktir belki dedim emin olamadım ama kalırsa alabilirim belki. Bu tavada beni çeken şey, altından az biraz görünen tatlı pembe kalpler ve tabiki rengi.


    Dedimya yurtta çiçeğe iyi bakılmıyo, ömrü az oluyo diye. İşte yurt için beslemelik en ideal bitki: rengarenk kaktüsler. Zaten çok az su istiyo hem de çok hoş hava katıyo odaya. Her yıl bikaç tane mutlaka alırım bu sevimli sempatiklerden, hem kendime hem hediyelik :)


    Kalpli kalpli yapılır da alınmaz mı şu kurabiye gibi bisküviler.. Alınsa da nasıl kıyılabilir yemeye bilemiyorum ama alalım bulunsun. Başka çeşitleri de var görmüşsünüzdür. Yine görünce kendim yapasım da geldi. Şu sınavlar başlasın bitsin böyle tatlı kurabiyeler yapcam, sadece yemek değil yapmak da istedi canım :)


    Şu sıralar işime yaramayacak bişey daha. Ama şimdiden çeyiz dolduruyoruz. Böyle bişey de çok yakışır çeyizime. Tam günlük kullanmalık. Şuan çeyizimde bunun aynısının desensizi var bembeyaz. Bitane de bundan  olsun alayım da. Bikaç farklı desenlisi vardı, ben fotoğraftaki çiçeklisini beğendim. Benim olacak :)


    Theramed diş ürünlerini daha önce hiç denemedim. Bi de bunların tüp olanları var, onlardan da bunlardan da almak istiyorum. Büyük alışverişimde bunlardan da olacak :)


    Birsürü kahvaltılık ürünler vardı tatlı tatlı. Her gördüğümde hoşuma giden kupalardan burda da var. Çok belli olmuyo fotoğrafta ama çiçekli olanlar, arabalı olanlar benim favorim. Birsürü kupam var ama insan istiyor işte :)


    Arabam olsun bunlardan da alcam şu sıralar hayalperestim :) Daha güzel tasarımlı olanlar vardır mutlaka bakmak lazım. Migros ta en güzeli buydu.


    Beklerken böyle değerlendirmek lazım. Güzel bi alışveriş listesi sahibi oldum :)

    10 yorum:

    1. Theramed ürünlerini tavsiye ederim ben son 4-5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. çok iyi oldu bunu söylemen içim rahat istediğim çeşitlerinden alacağım :)

        Sil
    2. yurtta kalırken en çok etimek ve çokokrem alırdım. bir de unonun ekmeklerinden.
      sulama kaplarına bayıldım. bizim migrosta da var mıdır acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. şuan benim yaşadıklarımı yaşamışsın biz de hep öyleyiz oda kahvaltılık dolu :)
        ben Ankara'dakilerde de gördüm olabilir yani

        Sil
    3. sulama kapları çok güzelmiş
      kalpli şeyleri çoook severim :)
      http://loveandsmile.wordpress.com/

      YanıtlaSil
    4. benim de en çok beğendiklerim arasında :)

      YanıtlaSil
    5. burda birini silmelisin cünki sana süprizim var :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ama şimdi çok merak ederimki yaa çatlarım kargom gelene kadar :))

        Sil
      2. Çok az kaldı :) zor oldu ama sevindim sende sevinirsin inş

        Sil