• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 27 Nisan 2013 Cumartesi

    Rengarenk Happy Box'ım ♥


    Happy Box'ın ilki benim için oldukça heyecanlı oldukça rengarenk geçmişti, hiç tereddüt etmeden ikincisine de katıldım. Melodram'ın verdiği güven çok ayrı. Hem bunun için hem etkinliğin devamını yapmakta olduğu için öncelikle ona teşekkür ediyorum bilmem kaçıncı kez. Ve yine bilmem kaçıncı kez de sevgili eşim Tosbağa'ya teşekkür ediyorum. Son günlerde etkinliğe dahil olmasına rağmen nasıl dopdolu, capcanlı ve çok özenli bi kutu hazırlamış bana. Etkinlikten önce tanışmıyo olmamıza rağmen ne istiyorduysam onları yerleştirmiş kutuya. Lafı çok uzatmadan tanıtayım Happy Box'ımı..


    Kutu bile başlıbaşına büyük bi hediye benim için. Malum kutu hastasıyım bide bu kadar sevimli sempatik bişey olunca ne koyacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum.



    Genel görüntüsü bu özenle seçilmiş hediyelerimin :)



    Sanki sevdiğimi biliyormuş gibi hep banyo ürünleri almış Tosbağam bana :)


    Bu duş jellerini hep görüyordum arada kalıyordum alsam mı diye sonra ihtiyacım olanları alınca kendisini alamıyordum kutuda görünce nasıl sevindim :)


    Şu Rexona mini o kadar işime yarayacakki çantama attım hemen. Ojenin rengi harika tam yazlık sürekli kullanacaklarım arasında.


    Sağ bileğim çok yazmaktan olsa gerek belirli aralıklarla ağrır. Her ağrı geldiğinde kas gevşeticimi sürer fularımı sararım sonra da hala neden sargı bezi almadığımı düşünürüm. Ama hiiç de almam. Bu da Tosbağamın içine doğmuş olacakki kutuya kıppkırmızı bi sargı bezi koymuş :)


    Hem rengine bakmak için ojeyi denedim hem de sargı bezimle sarmaladım elimi :)


    Büyük yuvarlak çiçekli küpelere ba-yıl-dım ! Malesef kulaklarım kapandı henüz ama her küpe beğendiğimde tekrar deldireyim diyorum saçma bi korku alıyor bedenimi vazgeçiyorum. Bu sefer deldireceğim galiba.


    El emeği ürünlere bayılıyorum. Benim için yerleri çok ayrı. Ayraçlara nasıl nasıl bayıldım :) Ayracımı hemen şuan okuduğum kitabın arasına koydum. Yeşilli el emeği göz nuru hediyem de çakmaklıkmış tabi çakmağımı da hemen koydum :)



    Hediye kutuları da ilgi alanımda tabiki bu da içine doğmuş Tosbağa'nın 2 tane koyuvermiş kutuya :)



    Bu kız buzdolabı süsüm çok şeker değil mi :) Ayrıca mıknatıslı yerinde bir lavanta var ki tüm kutuyu nasıl güzel kokutmuş :)


    Ve işte Tosbağamın bana sürprizi :) Mini alışveriş listem yazımda bu tatlı çiçek sulama aracından da vardı, onu görmüş saolsun aramış bulmuş koymuş kutuya :) Beni en mutlu edenlerden :)


     İşte böyleee :) Nasıl güzeller değil mi :) Çok memnun kaldım mutlu oldum, tekrar Teşekkürler Tosbağam :)


    Tosbağanın içtenlikle anlattığı yazılarını okumak için; Tosbağanın Dünyası 

    Happy Box 3'e de katıldım ve kutum yine neredeyse hazır, sadece eşim belli olduktan sonra ona özel alacağım hediyeler beklemekte. Happy Box hediyeleşme etkinliği daha da devam edecek, katılıp mutlu olmak mutlu etmek isterseniz Melodram'ın Happy Box etkinliğini buradan inceleyebilirsiniz.

    Rengarenk kalın dostlarım :)

    18 yorum:

    1. ne kadar rengarenk bi kutuymuş dediğin gibi :)hepsini güle güle kullan ojenin rengi harikaymış...

      YanıtlaSil
    2. Adına yakışır bir kutu hazırlanmış sana :) Özellikle sulama aracını çok sevdim ben :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. aynen :) saolsun o kadar aramış ben de çok sevdim :)

        Sil
    3. holeeyyy holeyyy holeyy dıyorum alnımın akıyla bu etkinliğe son dakika golü gibi katılmama ve okadar korkmama ragmen basara bilmek ve bilmeden bukadar ihtiyacın olanları koymak beni mest etti çook çok sevindim.hakkımda yazdıklarınsa harika cok utandım melodramada tesekkür ederim seni tanımama vesile oldu :)) ikinizde çok tatlısınız

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. valla hediyelerin de beni mest etti :) ben de sevinmene çook sevindim :) iyikii tanışmışız :)

        Sil
    4. Çok güzeller canım güle güle kullan:)

      YanıtlaSil
    5. çok güzel sonuçlanmış hediyeleşme etkinliğin ayraçlara bittim resmen ilk kutuyu gördüğünde nasıl mutlu olmuşsundur canım:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. aynen öyle canım bi görseydin mutluluğumu =)çok güzel bi de arkadaş kazandım :)

        Sil
    6. Harika hediyeler.Çok beğendim. Güle güle kullan :)

      YanıtlaSil
    7. çok şanslıymışsın rengarenk güle güle kullan hepsini bu ortamlardan arkadaş edinmek çok tatlı:)

      YanıtlaSil
    8. ne güzel bir kutu bu böyle:) hediyeler benim olmuş gibi sevindim bir sonraki happy box a bende katılmak istiyorum ama sona ermiş sanırım dimi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. teşekkür ederim beni de sevindirdin :) 3.sü doldu ama 4. sü de düzenlenecek galiba :)

        Sil
    9. çok güzeller iyi günlerde kullanın.
      http://nypdsena.blogspot.com/

      YanıtlaSil