• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 15 Mart 2017 Çarşamba

    Çalışma Masam! ♥

    Yağmurlu, güzel bir günden heerkese merhabaaa ! ⛅💧 :)

    İşler yoğun da olsa, vakitler zor da bulunsa, yorgunluklar da olsa; kendinize, sevdiğiniz şeylere vakit ayırabiliyor musunuz? Ayırın  Aslında en önemli yapmamız gereken, işleri sıraladığımızda en başlarda yer alması gereken bu değil mi sağlıklı, huzurlu, dingin bi yaşam için..

    Ben sizlere bana huzur veren, daha kapısından girdiğim anda güzel hisler uyandıran, vakit geçirmekten çok hoşlandığım bi yerden bahsedeceğim. 


    Tatlı bi müzik çalarken, yanıma bi fincan şekerli kahve alıp yazı yazarak, blog okuyarak, yazıp çizerek bu masada oturmayı, perdeyi tamamen açıp tüm gün ışığını odaya doldurmayı, yağan yağmuru, karı izlemeye bayılıyorum! 

    Hep düşkündüm kağıda kaleme kırtasiyelik her şeye. Hele bir de rengarenk olursa..  Onlar için güzel güzel emek emek köşe yaparım her yerde :) Evlenmeden önce de odamı kendi zevkime, huzuruma göre düzenlemiştim. Odam benim için çok özeldi, vakit geçirmek çok keyifliydi. Bir de odamdaki bu neşeyi, huzuru herkesin somut olarak da görmesi çok hoşuma gidiyor, biraz da şaşırıyordum, benim bu oda için hissettiğimi onlar nasıl baktıkça görebiliyorlar diye :) Önceki yazılarımda bahsettiğim odamdan görüntüler de bulabilirsiniz.

    Üniversitede yurtta apartta kalırken de kısıtlı alanımda aynı şekilde bi dünya oluşturmuştum kendime. Hatta kütüphaneye 2 saatliğine çalışmaya gittiğimde bile kütüphane masamı kendime göre düzenlerdim rahat edeyim diye :) Eğitmenlik yaparken masamın hep bi düzeni vardı, öğrencilerim ilk defa bu kadar renkli bi öğretmen masasıyla karşılaştıklarını söylerlerdi :) Bu da çok hoşuma giderdi :)


    Evlendiğimde ilk düzenlemek istediğim hatta can attığım odalardan biri de bu oda oldu. Benim için hobi odası, eşim için çalışma odası :) Eşimin çalışma masasını işgal etmeye başlayınca, eşim benim pembe dosyalarımdan kalemliklerimden kendi kitap defterlerini göremeyince çareyi bana minik bi masa almakta bulduk :) Sonra kumaşlarımı iplerimi stoklamak için yanına minik bi masa daha aldık. İlerde taşınma ihtimalini ve odayı başka bi odaya çevirme ihtimalini düşünerek açılır kapanır olanlardan aldık. Plastik dantelle süsledim hemen, bu dantelleri kullanmayı çok seviyorum :) 

    Defterlerim, kitaplarım kitaplıklı olan çalışma masasında duruyor, bu masalarda sık kullandığım eşyalarım var sadece.


    Merdiven şu anlık çok sık lazım olan bir şey değil bana. Kapının arkasında duracağına raf olarak kullanmak istedim, üstüne de takvim astım :)


    İşte bizim huzurlu çalışma odamızın bana ait tarafının bi kısmı böyleydi :) Fotoğraflayamadığım kalan kısmı daha çok hobi malzemelerimi depoladığım kısım. En kısa zamanda hobi köşemi de paylaşacağım :)

    Bu arada üstte görseldeki naif mavi kart annemle babamın düğün davetiyesi. Ne kadar tatlı, değil mi :) Evimde görünür bir yerlerde bulundurmak çok hoşuma gidiyor :)  

    Mutlu, huzurlu günler olsun hepimize! Sevgiyle kalın! 

    5 yorum:

    1. çok huzur verici ve ferahlatıcı olmuş ben de çalışmak isterdim o odada :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. teşekkür ederimm sizin daha güzelleri olsun :)

        Sil
    2. Rengarenkk çok güzel :)

      YanıtlaSil
    3. çok tatlı çok beğendim kaktüsü bile :)

      YanıtlaSil