• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 22 Mart 2017 Çarşamba

    Kütüphane Uygulaması! 🕮 ♡

    Merhaba! Tümm kalbi güzelliklerle dolu insanlar!

    Dün pazara gittik ve gözlerim her tezgahta yeşil erik aradı! Biliyorum vakit hayli erken ama umut işte. Tezgahta eriği görecektim ve canım çeke çeke birkaç hafta fiyatının makul rakamlara düşmesini bekleyecektim. Sonra ilk alışımda büyük bi heyecanla yanına bir çay tabağı tuzu da alıp her ısırıkta tuza banarak kütür kütür yiyecektim :) 

    Canınız çekti dimiiiiii :)) 

    Olsun ne kaldı şurda, azıcık daha sabredelim :) Hem erikli hem kitaplı hem de Küçük Prensli bu fotoğrafla geçen yıldan  #tbt  #heygidigünler yapayım bu kadar erikten bahsetmişken :)

    Can Erik 


    Neyse konumuza dönelim :)

    Uzun bi zamandır, okuduğum, okumak istediğim kitapları telefonuma rahatça ekleyip liste oluşturabileceğim bir uygulama arıyordum. Daha önce ingilizce olan bir tane kullanmıştım 'Goodreads'. Kitapseverler bilir, çok ünlü bir uygulama. Ve başarılı da. Dilerseniz Goodreadsi de inceleyebilirsiniz. Ben şimdi Türkçe olan 'Kütüphanem' uygulamasından bahsedeceğim. 

    Severek kullandığım Kitapyurdu'nun uygulaması. Hatta kullanmaya başladığınızda eğer kitapyurdundan daha önce alışveriş yaptıysanız direkt o kitapları yerleştiriyor rafa. Bu çok hoşuma gitti :) 

    Rafları kendin belirliyorsun. Ben ilk aklıma gelenleri yazdım. Kitapları arayıp istediğiniz rafa ekliyorsunuz. Okuduğum kitaplardan da Kitapyurdu'nun eklediklerini her tür için koydum raflara. 

    En son 'okumak istediklerim' rafını da oluşturduk mu, tamamdır :)

    Bir de barkod okuma özelliği var, bu da kolaylık sağlayabilir. Ben özellikle 'okumak istediklerim' rafı için çok pratik olabileceğini düşündüm mağazalarda dolaşırken.

    Şimdi listelere bakıp okuduğum tüm kitapları raflara ekleyeceğim boş kaldıkça, çok eğlenceli bir iş :) Sonra da okumak istediklerimi.. Onları okudukça da kütüphanemdeki raflara koyacağım :) Kütüphanenin sanalı bile ne keyifli :) 

    Sağlıcakla kalın hepiniz! Bol bol da okuyun, rafları doldurun!  :)


    6 yorum:

    1. Ne güzel bir uygulamaymış, bilmiyordum. İndireyim ben de hemen o zaman:))

      YanıtlaSil
    2. Ekran görüntülerinde dikkatimi en çok çeken şey şarj valla ilk oraya bakarım :) :) Uygulamada gezinirken mi bitirdin şarjı böyle :) Bu uygulamayı bende indirecektim o zamanlar telefonum yoktu hatırlatmış oldun, kitapyurdunun sitesi de çok güzel zaten herşeyi tam bizlik yapmışlar gibi :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 😄😄Aynen her elime aldığımda uygulamadaydım 😄 evet hem de uygun :)

        Sil
    3. Goodreads'i ben sevemedim, çok kullanışsız gelmişti. Vikitap'ı kullanıyorum uzun zamandır, o daha pratik geliyor. Kitapyurdundan birkaç sıkıntılı siparişten sonra uzak duruyorum :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bakayım Vikitap a da :) ben de sorun yaşamıyorum diye genelde Kitapyurdu'ndan veririm ama hepsinde sıkıntı olabiliyor tabi :)

        Sil