• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 30 Mart 2017 Perşembe

    Sevgili Günlüğüm; 🎈

    "Ettiğin duanın yağmur olduğunu düşün. 

    Hepsi göklerde birikmiş birikmiş. 

    Sonra bir rüzgar, bir şimşek hepsi üzerine boşalıyor ve sırılsıklamsın. 
    Ne güzel değil mi?
    Ya dua etmeyi bilmeseydin!"

    Mehmet Deveci



    Günün anlam ve önemi çok anlamlı :)) Kandilinizi kutlarım 🎕 Tanısam da tanımasam da hepiniz dualarımdasınız, Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutluluklarla, gülücüklerle dolu bir ömür nasip etsin inşallah :) Kalbinize ferahlık, yuvanıza sıcaklık versin. Küçücük mutlulukların bile değerini bilmek nasip olsun hepimize :) 

    Bugünün kıymetini de bilelim inşallah :) Ben de dualarınızda yer almak isterim  :)

    Kandil özel postuma hoş geldiniz :)))

    🌷          🌷          🌷          🌷          🌷

    Bi süredir Samsun'dayım, bir önceki yazımda köye gittiğimizden, neler yaptığımdan bahsetmiştim. ⇨ Eflatun Çiçeklerimle Köy Turu 💜

    Günlüğümde sırada Samsun var :) 

    İlk olarak güzel bir kahvaltı mekanıyla başlayalım. Samsun'daysanız ya da yolunuz düşerse Meşe Tesisleri çok hoş bir mekan. Sadece kahvaltı mekanı değil, içinde birçok salonu var. Hatta düğün yerini belirlerken buraya da bakmıştık, düğün için ayrıca açık bir salonu da var. Kahvaltı yeri de açık gibi, camla kaplı ve denize karşı yudumluyorsunuz çayınızı. Dışarısı da ağaçlarla kaplı. Daha ne olsun :)


    Bu hafta yeğenlerimizle hayvanat bahçesine de gittik. Çoğu hayvan için çok doğru bulmadığım bir şey de olsa, bazı hayvanlar -öyle düşündüğüm için mi bilmiyorum- mutsuz gibi de gelse, çocukların yüzündeki merakı, heyecanı görmek güzel. Özellikle Zehra'nın küçük hayvanlara atılması, kendince bir şeyler anlatması, maymun sesler çıkardığında  korkudan etimi koparırcasına sıkması.. :) Daha yeni bir yaşına girdi, bi hayli tuhaf karşılıyor :))


    Normalde kuyruğunu hep açık gördüğüm şuncağız, kaç kere geldik yanına da bir türlü açmadı, gösteremedik çocuklara :)) Köyde böyle şeyler çok görüyorlardır ama o kadar uğraştık biz de :))


    Avmlerin içindeki kahve fincanı şeklindeki minik kafeler varya, onlara bayılıyorum :) Kahveleri çok lezzetli oluyor, çookk fazla çeşit var ve fiyat olarak da çok uygun. Gezerken biraz mola vermek için çok tatlı yerler. Hatta ben birkaç kere bile mola verebilirim :)) Favorim de dağ çilekli ve fındık aromalı. Eve de alıyorum burdan, 100 gramı 6 tlydi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta arkadaşlarıma giderken birkaç çeşit paket alıp hediye götürüyorum :) Çok seviliyor 


    How i met sevenler el kaldırsın 🙋

    Üniversitedeyken izlemiştim ve hayatımda en sevdiğim dizi olmuştu, öyle ki bittiğinde zaten duygusal olan sonunun da verdiği etkiyle bitti işte bittiler yok artık diye ağlamıştım :))) Kolay değil 9 sezondur birlikteydik :)) Eşim de aynı dönemde izlemişti. Şimdi de birlikte izliyoruz, çok özlemişiz ve unutmuşuz da eski bölümleri. Yıllar öncesinde çok severek izlediğim diziyi şimdi eşimle izlemek çok hoşuma gidiyor :)


    Samsun'daki gece lambamız 🌙 Ben gece lambasından çok hayallerimdeki huzurlu bir ev gibi görüyorum :) Minik bi bahçesi bile var :) Yanarken izlemek çok keyifli :)


    Bugün yoldaydık ve iki paket kandil simidimiz oldu :) Her kim neden olduysa Allah razı olsun, daha çok versin :) Böyle şeylere çok mutlu oluyorum :) Bir de susamlı kandil simidi çok severim 🙈 


    İşte şu ortamda, şu koşulda yazdım bugün günlüğümü :)) Azıcık dar, hareket etmek zor, bir yandan simit susamları bilgisayar tuşlarının aralarına girdikçe yan gözle eşimi kontrol ediyorum görüyor mu diye :)) Ama bolca da çimen gözlü ve huzurlu :)


    Mutlu, huzurlu günler olsun hepimize! 

    Tekrardan kandiliniz kutlu mübarek olsun 💐😊

    4 yorum:

    1. Seninde kandilin mübarek olsun cnım 😃 eşlerle sevilerek yapılan hersey güzeldir. Yeterki aşk olsun 💙😃 simitleri bende severm afiyet seker olsun

      YanıtlaSil
    2. Hayırlı kandiller Allah tekrarına erdirsin :)

      YanıtlaSil