• Anasayfa
  • İnstagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Googleplus
  • Rengarenkatölye
  • 3 Mart 2017 Cuma

    Youtube Kanalı Açtımm ! ♥

    Uzun zamandır istediğim bir şeydi youtube da kanal açmak :) 

    İşte yeni kanalımm →→→ "rengarenkyakamoz"    :)

    Bi iki hafta önce gerçekleştirebildim, iki tane de deneme de olsun diye video yükledim :) Bunlar bile heyecanlandırdı beni :) Hatta ilk yüklediğim videoda telif hakkıyla karşılaştım :)) Aslında düşünebileceğim bir şeyi heyecandan hiç aklıma bile getirmeden videoya Mabel Matiz'in çok sevdiğim bir şarkısını ekleyerek paylaştım :) Ne yapayım çok heyecanlıydım eşimin uyarısına rağmen 'dur bi paylaşıp da bakayım ne olacak' dedim :)) Tabii youtube direkt uyarı verdi, yayına reklam vermedi. Ama ne kadar izlenecek bakalım diye bir hafta beklettim, hepi topu 20 küsür kişi izledi :) Muhtemelen bi kaçı da benimdir  :)) Neyse, dün sildim de telif hakkı olmayan bir müzik ekleyip tekrar paylaştım :) 


    Kanalım da blogum gibi olur muhtemelen, canım o an ne isterse onu yüklemeyi düşünüyorum :) Günlük yaptıklarım, gezip gördüğüm yerler, uygulamalı kendin yap fikirleri, işlemelerim, boyamalarım, örgülerim, bütün el emeği ürünlerim, kırtasiyeliklerim, yaptığım alışverişler, ev düzenleme fikirleri, kolay yiyecek içecek tarifleri.. Daha bir sürü şey. Hatta işaret dili dersleri, işaret dili şarkı çevirileri bile düşünüyorum :) Her ders anlatımımı öğrenciler videoya alıyordu, çok sohbet ettiğimiz için videolar şuan çok uzun ama düzenleyip onları da paylaşabilirim :) Bazı videolarıma mavimelodim Gülcan da eşlik edecek inşallah :) Sizin de fikirleriniz varsa beklerim :) 


    Beni Youtube dan " rengarenkyakamoz " olarak aratabilirsiniz ya da direkt " rengarenkyakamoz " a tıklayabilirsiniz :) Desteklerinizi bekliyorum :)


    Mutlu geceler 🌟  

    6 yorum:

    1. hayırlı olsun :):):) çok istiyordun sonunda açtın ( burada yuppi diye zıplayan emoji var) :)
      biz de artık bol bol tıklar izleriz... hatta her gün çek yükle ki sanki her gün yanımızdasın gibi olsun bence öyle daha az özletirsin kendini <3 :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. :)) inşallah bakalım devamını da getirebilirim :)) sağ olll :)

        Sil
    2. Twiterda senin yazdığın youtube kanalı açtım yazısını okuyup ama ben çok mutlu oldum ki diye bağırarak tepki vermiş bir insanım :) Yani bu kadar çok mutlu oldum ki :) zevkle keyifle okuyordum şimdi aynı şekilde izleyeceğimde :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aa çok sevindim çok teşekkür ederimm :)) İnşallah güzel paylaşımlar yapabilirim :))

        Sil
    3. Çok tatlı ve eğlenceli bir kanal olacak inşallah♥ Ne zamandır düşündüklerimizi de yapabilirsek daha da eğlenceli olacak:)) ♥♥

      YanıtlaSil